#BOB Samen Sterk: ook de nonnen gaan online

Leden van onze Brabantse Business Community gaan veelal niet bij de pakken neer zitten, maar pakken liever uit met creatieve initiatieven om aan de gang te blijven. Want de wereld draait door!


Ma 30 Mrt 2020

Zo moeten ook de ‘Nonnen van Vught’ er aan geloven: ze gaan online, omdat het Language Institute Regina Coeli tijdelijk de deuren heeft moeten sluiten voor cursisten. De ‘nonnen’ geven nu online face-to-face lessen in combinatie met e-learning. En mocht je nu zelf wat tijd over hebben, dan is het voor leden van Regio Business mogelijk tegen een gereduceerd tarief een taaltraining te volgen. Zo kom je de crisis wel door!

Via een beeldscherm
Het concept van de online training is dat je online 1-op-1 lessen van een taaltrainer volgt en de situaties oefent die je ook in de praktijk tegenkomt. Tijdens een les ben je bijna een uur intensief aan het converseren via bijvoorbeeld Skype en krijg je precies de tips die jou verder helpen. Je kunt de taaltrainer dus recht in de ogen kijken, maar dan via het beeldscherm.

Uitgebreide online leeromgeving
Tussen de individuele lessen door oefen je in de online leeromgeving van Regina Coeli. Je kunt aan de slag met grammatica, het uitbreiden van je woordenschat, maar kunt ook volledige trainingen van Good Habitz over verschillende onderwerpen volgen in je doeltaal. Tijdens het oefenen kun je via de leeromgeving vragen stellen aan je persoonlijke taaltrainer.

Lesprogramma op maat
Je start je training met het maken van een online toets. Hierdoor krijgt de taaltrainer een indicatie van je startniveau. Tijdens de eerste online les maak je kennis met je taaltrainer en bespreek je samen je doelen.

Profiteer van een gereduceerd tarief
Ook leden van Regio Business kunnen daarvan profiteren door nu tegen een gereduceerd tarief een taaltraining te volgen. Meer informatie over de blended taaltraining van Regina Coeli vind je via www.reginacoeli.nl/blended. Op de website kun je je ook online aanmelden.

#BOBSamenSterk #BrabantseBusinessCommunity #RegioBusiness #Brabant

< Alle nieuwsberichten