Burgers Verhuur breidt werkgebied uit naar Eindhoven

Marcel Seijkens is aangesteld als accountmanager bij Burgers Verhuur. Hiermee gaat Burgers Verhuur zijn pijlen richten op de regio Eindhoven. Marcel Seijkens wordt verantwoordelijk voor het binnenhalen van nieuwe klanten in die regio. Marcel neemt jarenlange werkervaring bij verschillende Europese spelers in de machineverhuur en een groot netwerk met zich mee.


Ma 16 Nov 2020

Burgers Verhuur timmert hard aan de weg. Met de komst van Marcel zet de Brabantse machineverhuurder in op uitbreiding van het klantenportfolio naar de regio Eindhoven. Nóg steviger wortelen in deze regio is onderdeel van de groeistrategie. Het machineverhuurbedrijf heeft als doel om de beste partner in machineverhuur te worden van Zuid-Nederland. ‘Als een van de grootste groeiregio’s van Nederland biedt de regio Eindhoven veel groeipotentie voor ons bedrijf. Marcel komt zelf uit deze regio en hij heeft een echte winnaarsmentaliteit. Marcel gaat mee bouwen aan onze toekomstplannen, hij is hierin een belangrijke schakel met zijn kennis van zowel de markt als van machines’, vertelt oprichter en eigenaar Frank Burgers.

Marcel begon ooit in de machinehandel, waar zijn liefde en kennis voor machines is ontstaan. Vanuit daar rolde hij in de machineverhuur branche, waar hij startte als depotmanager/accountmanager. Met ruim 12 jaar ervaring bij grote verhuurbedrijven kiest hij nu voor Burgers Verhuur. ‘Burgers Verhuur is een snelgroeiend bedrijf, waar ik écht iets kan betekenen. Een plek waar ik mijn kennis en ervaring kan delen en samen met mijn collega’s het bedrijf naar een nóg hoger niveau kan tillen’, zegt Marcel.

Burgers Verhuur
Burgers Verhuur is een van de snelst groeiende machineverhuurbedrijven van Nederland. Vanuit de vestigingen in Tilburg en Breda wordt een breed assortiment aan machines en materieel verhuurd, waaronder hoogwerkers, verreikers, heftrucks, graafmachines en bouwplaats inrichting. Burgers Verhuur heeft een eigen werkplaats en een transportservice voor groot en klein transport, waarmee machines door heel Nederland bezorgd worden. 

Burgers Verhuur werd in 2008 gericht door Frank Burgers in Moergestel. In 2016 verhuisde het bedrijf naar Tilburg, waar dankzij verbeterde logistiek en bereikbaarheid een flinke uitbreiding van het klantenbestand gerealiseerd werd. In Tilburg is tevens zusteronderneming Burgers Equipment gevestigd, dat zich bezighoudt met de verkoop van machines. In 2017 opende Burgers Verhuur een tweede filiaal in Breda, om klanten uit die regio nog beter van dienst te kunnen zijn.

< Alle nieuwsberichten