Burgers Verhuur opent vestiging Breda

Burgers Verhuur B.V. heeft per 30 oktober een nieuwe vestiging geopend aan de Konijnenberg 47 op industrieterrein Krogten in Breda. Naast de reeds bestaande vestiging in Tilburg betekent dit de tweede vestiging van de allround verhuurder van bouwmachines en -materialen.


Ma 30 Okt 2017

Dat het goed gaat met het bedrijf moge duidelijk zijn. Zo’n anderhalf jaar geleden verhuisde men van Moergestel naar Tilburg door de enorme groei die het bedrijf doormaakt. Deze ontwikkeling kan niet los gezien worden van de economische groei in Nederland en daarmee de aantrekkende bouw. Toch denkt directeur Frank Burgers dat dat niet de enige reden is dat het bedrijf groeit: “Wij zetten onze klant op 1, 2 en 3. Wij merken dat onze klanten de persoonlijke benadering en flexibiliteit fijn vinden. Daarnaast word je bij ons nooit achteraf verrast, wij laten onze klanten vooraf altijd zien hoe de kosten opgebouwd zijn. Het blijkt wel dat deze aanpak zijn vruchten afwerpt.”

Burgers Verhuur startte een kleine 10 jaar geleden ‘achter in een schuurtje met een hoogwerker’, maar is uitgegroeid tot een verhuurder met een assortiment van formaat. Deze bevat onder anderen verschillende typen hoogwerkers, minigravers en knikladers, maar ook kleiner materieel als rolsteigers, bouwdrogers en slijp- en boormachines. Het merendeel van de klanten is actief in de bouw, maar ook hoveniers, vastgoedbeheerders en grote festivals weten de weg naar de Jules Verneweg (industrieterrein Loven) in Tilburg goed te vinden. Daarnaast wordt er ook nog aan particulieren verhuurd.

Burgers Verhuur is op beide vestigingen doordeweeks geopend tussen 7:00 en 17:00 uur, zaterdags staat het personeel klaar tussen 9:00 en 12:30 uur. Bestellingen kunnen telefonisch, per mail of via de website gedaan worden. Op www.burgersverhuur.nl vindt u het gehele assortiment en alle contactgegevens.

 

< Alle nieuwsberichten