Capi Europe, 2Connect en Eco Steam and Heating Solutions finalisten BOV-Trofee

De finalisten voor de jaarlijkse uitreiking van de BOV-Trofee zijn bekend. Het thema voor dit jaar is Making the Difference. Capi Europe, 2Connect en Eco Steam and Heating Solutions, alle drie lid van Regio Business, gaan op 29 november in het nieuwe gebouw CUBE van Tilburg University strijden om de meest prestigieuze ondernemersprijs van Midden-Brabant.


Vr 28 Sep 2018

De uitreiking van de trofee is de afgelopen jaren uitgegroeid tot hét netwerkevenement van Midden-Brabant. Dit jaar wordt de trofee voor de 19de keer uitgereikt. Een vakjury die bestaat uit lokale ´captains of industry´ bepaalt uiteindelijk de winnaar door te toetsen op het thema, financiën en de selectiecriteria.

Tijdens een volledig verzorgde avond met ruim 600 ondernemers, managers en belangstellenden, wordt de winnaar bekendgemaakt. Verder zal er voldoende mogelijkheid zijn voor ontmoeting, kennismaking en proosten met relaties, ondernemers en (oud-)finalisten. Een vooraanstaande presentator zal op 29 november gastheer van de avond zijn. De organisatie wordt belangeloos uitgevoerd en is in handen van de Junior Kamer Hart van Brabant.

< Alle nieuwsberichten