Censor Voor De Verandering ontvangt mkb-idee subsidie

Op maandag 17 mei was het zover, de (digitale) bijeenkomst van MKB-idee waar de subsidiecheques werden uitgereikt. Met trots kunnen we melden dat een van de cheques in ontvangst is genomen door Censor voor de verandering.


Vr 28 Mei 2021

MKB-idee
Het MKB-idee is er voor mkb-ondernemers die de leercultuur in hun onderneming willen versterken. Het doel is om belemmeringen weg te nemen bij deze ondernemers door te investeren in scholing en ontwikkeling. De overheid verstrekt verschillende subsidies en wil hiermee inzicht krijgen in wat wel en niet werkt om de leercultuur in bedrijven te stimuleren.

Bijeenkomst
In de bijeenkomst was het aan Minister Wouter Koolmees en Staatssecretaris Mona Keijzer om de cheques uit te reiken. Censor voor de verandering mocht samen met 4 klanten: Bregil, Bogra, Broers interieuprojecten en Hoogendoorn Maritieme Bouw, een mooie cheque ter waarde van €196.000,- in ontvangst nemen.

Goed terecht
Het bedrag komt goed terecht. ‘Met dit bedrag gaan we een app ontwikkelen. We willen de cross train leercultuur duurzaam maken. Het is fantastisch dat we dat met dit bedrag kunnen gaan realiseren!’ aldus Etienne Timmermans, co-owner van Censor voor de verandering.

< Alle nieuwsberichten