Cookaholics opent deuren eigen Pop Up op BierFestival Bitter 2018

Cookaholics slaat de handen in een met Bierfestival Bitter. Twee dromen, een pop-up restaurant en bier-spijs combinaties, van chefkok en eigenaar van Cookaholics Steffan Oerlemans komen samen op het leukste bierfestival van Nederland.


Vr 9 Mrt 2018

Gasten kunnen op zaterdag en zondag reserveren voor een vier gangen diner. Op zaterdag kunnen gasten reserveren om 17:00 uur of 19:30 uur en op zondag om 17:00 uur. Per gang wordt er een bijpassend biertje geserveerd voor een all-in prijs van 37,50 per persoon. Reserveren kan via de website www.bitterfestival.nl.

Cookaholics
Cookaholics is begonnen met enthousiasme. Met passie om mooie en fijne dingen te creëren die “toevallig” te maken hebben met bijzonder lekker eten en drinken. Cookaholics is inmiddels een bekende naam in de Tilburgse horeca maar ook ver daar buiten. Met de organisatie van evenementen tussen de 2 en 3000 gasten verzorgen zijn ongeveer 500 evenementen per jaar. Gastvrijheid, smaak en beleving staan hoog in het vaandel. En dat is waar de organisatoren van Bierfestival Bitter naar opzoek waren.

Het menu
Het menu is bedacht door Steffan Oerlemans. Het is gebaseerd op streetfood bites die goed aansluiten bij het drinken van speciaal biertjes. In het menu zijn herkenbare producten verwerkt en de bijpassende bieren zijn een mooie toevoeging. Het vier gangen diner zal in twee uurtjes geserveerd worden zodat er nog voldoende tijd is om ook het festival te bezoeken.

Het voorgerecht
Sashimi van zalm met kruidige sushirijst, gegrilde avocado, zoetzure komkommer, wasabi-mayonaise en gefrituurde uitjes

Het tussengerecht
Gebrand buikspek met gemarineerde appel, mosterdzaad en jus van harissa

Het hoofdgerecht
Bavette geserveerd met truffeljus en gegrilde winterse groenten

Het nagerecht
Mousse van chocolade met een crumble van amandel en ganache van witte chocolade

Het Bierfestival Bitter
De Tilburgse Koepelhal stroomde de vorige editie van Bierfestival Bitter vol met mensen die genoten van fijne biertjes, heerlijke hapjes en goede livemuziek. De ambiance laat zich als volgt vangen: een bruin café gewikkeld in een fraai bierfestival in de Koepelhal. Naast meer dan 300 verschillende biertjes van 40 brouwerijen en livemuziek kun je dit jaar ook genieten van meer hapjes en snacks. Ook is er professionele kinderopvang geregeld.

De praktische info
Gasten kunnen reserveren via http://festivalbitter.nl/food-beer-experience/

De Koepelhal is goed te bereiken. Het ligt op 3 minuten loopafstand van Centraal Station Tilburg. Kom je met de auto? Ook geen probleem: dankzij de parkeerplaatsen en parkeergarages in de buurt van de Koepelhal ben je altijd verzekerd van een parkeerplek.

< Alle nieuwsberichten