De Gordiaanse Knoop kondigt met trots nieuwe website aan

"Wij zijn specialist in het ondersteunen van mensen die last hebben van een teveel aan stress of een burn out. Mensen die lijden aan (milde)depressies kunnen wij ook goed helpen", zo laten Ingrid Los en Jan Witkamp weten.


Ma 13 Dec 2021

Uit het communiqué waarin zij de nieuwe website van De Gordiaanse Knoop aankondigen:

"Wij zijn Ingrid Los en Jan Witkamp. We hebben jarenlange praktijkervaring en opleiding in het welzijnswerk en de (geestelijke) gezondheidszorg. We zijn ervaren Mental Coaches en Gestalttherapeuten. Ingrid is daarnaast gecertificeerd TuiNa masseur en acupuncturist.

Wist u dat herhaald onderzoek uitwijst dat stress en burn out de meest voorkomende oorzaak is van langdurige uitval uit het arbeidsproces? Werkgevers kost dat een vermogen. Werknemers kost het vooral levensvreugde.

Om een bijdrage te leveren stress en burn out vòòr te zijn of op zijn minst te reduceren, hebben wij specifieke programma’s ontwikkeld voor ondernemingen, lokale overheden, instellingen voor (geestelijke) gezondheidszorg en het onderwijs. En voor particulieren uiteraard.

Enkele elementen uit die programma’s zijn: cliëntgerichte verzuimbegeleiding; mental coaching, onderzoek naar stresserende factoren; TuiNa ontspanningsmassages, mediation, acupunctuur, coaching medewerkers, teambuilding, de Spelende Mens, upgrading werkplek.

Wat die specifieke programma’s concreet inhouden kunt u lezen op onze nieuwe website: degordiaanseknoop.nl

Op onze website vind je ook blogs die we uitgeven, tips, aankondigingen van bijvoorbeeld Open Dagen, cursussen, trainingen of evenementen die we organiseren, of waar we aan deelnemen."

  

Nieuwsgierig geworden? Kijk eens op degordiaanseknoop.nl

 

Bellen of bezoeken kan ook:

DE GORDIAANSE KNOOP

Kievietdonk 69

5467 AS MEIERIJSTAD

Tel: 0413 – 355 385

< Alle nieuwsberichten