Design bloempot van 100% afval

De bloempotten uit de Waste Collectie van Capi worden gemaakt van 100% afval. De grondstoffen bestaan uit visnetten, afvalkurk en gerecyclede Capi bloempotten. Dat ruimt lekker op en maakt de bloempotten mooier dan ze al zijn. Daarnaast hebben ze nog veel meer pluspunten.


Wo 5 Jan 2022

De collectie is 100% klimaatneutraal geproduceerd en is ze voorzien van het CO2 Neutral® label. De bloempotten worden in Nederland gemaakt met alle voordelen van dien zoals minimaal transport, topkwaliteit en extra werkgelegenheid. Met deze collectie wordt verantwoordelijkheid genomen voor een van de grootste afval problemen deze dagen; visnetten. Deze visnetten worden gecombineerd met oude kurken en recyclede Capi potten om er design bloempotten van hoge kwaliteit van te maken voor binnen en buiten met een lifetime garantie.

Stijlvol design
De Waste potten zijn eigentijds vormgegeven en uitgevoerd in een gladde Smooth variant of met een organische Rib-structuur. Ze zijn robuust en tegelijk superlicht van gewicht wat erg handig is. Geschikt voor binnen en buiten. De bloempotten zijn breukbestendig, vorstbestendig en UV-resistent en blijven mooi onder de meest erbarmelijke weersomstandigheden.

Het CO2 Neutral® label
Het CO2 Neutral® label garandeert dat bedrijven die dit label ontvangen actief hun lokale en wereldwijde klimaatimpact berekenen, verlagen en compenseren. Dit label kan alleen verkregen worden dankzij aantoonbare klimaatinspanningen. Ga voor meer informatie naar de website

Grow a greener life, dat is de missie waar Capi voor gaat. De duurzame potten hebben een levenslange garantie en zijn uiteindelijk zelf ook weer 100% recyclebaar. Waarom zou je eigenlijk nog voor een andere bloempot kiezen?

Informatie
De Waste Collectie bloempotten van Capi zijn verkrijgbaar bij tuincentra, bloemisten en webshops. Consumentenadviesprijs vanaf € 44,99. Bekijk hier de verkooppunten.

Over Capi Europe
Capi Europe maakt bijzondere design bloempotten voor binnen en buiten. Met verschillende stijlen en texturen is er voor iedereen een passende bloempot. Een deel van de productie vindt volledig CO2 neutraal plaats in de fabriek in Tilburg. Naast het eigentijdse design hebben Capi bloempotten een hoge kwaliteit en een lifetime garantie. Ze zijn licht van gewicht – ondanks het robuuste exterieur – en ze zijn weerbestendig. Bloempotten voor in iedere tuin, ieder interieur, terras of balkon. Voor elke plant en elke stijl. Alle bloempotten hebben een eigen design en zijn beschikbaar in vele kleuren en modellen

< Alle nieuwsberichten