Duizendste elektrische auto van Autobedrijf Van den Udenhout afgeleverd

Van den Udenhout Lease heeft haar duizendste elektrische auto afgeleverd. De heer Van Tuel, finance manager van investeringsbedrijf Opportunity Partners, nam in het Brabantse Cromvoirt zijn nieuwe en volledig elektrische Volkswagen in ontvangst.


Do 3 Dec 2020

Een feestelijk moment: de heer Van Tuel werd verrast met een heerlijke taart en een mooie bos bloemen. En omdat hij de klant is die de duizendste elektrische auto afneemt van Autobedrijf Van den Udenhout krijgt hij ook een eigen laadpaal aangeboden. ‘Dit is de slimme laadoplossing van Autobedrijf Van den Udenhout’, legt directeur Kurt Verhees uit. ‘En die is op iedere locatie, thuis of op kantoor te installeren zonder dat daar een extra stroomgroep voor aangelegd hoeft te worden.’

Elektrische rijden zonder spanning
‘De elektrische auto's die Van den Udenhout Lease alleen dit jaar nog tegen 8 procent bijtelling kan regelen, moeten natuurlijk wel voorzien worden van stroom’, verklaart Marc Bollen, salesmanager van de lease-afdeling van het autobedrijf. ‘En dus mogen wij alle klanten die in de maand december via Van den Udenhout in een elektrische auto stappen de installatiekosten (ter waarde van 595 euro) van de ‘Cube laadoplossing’ cadeau doen.’

Opportunity Partners uit Cromvoirt, een ondernemend investeringsbedrijf met een focus op het begeleiden en doen van directe investeringen in private bedrijven, heeft gekozen voor de nieuwste elektrische auto uit de Volkswagen ID. Family. Een slimme keuze.

Binnen één week elektrisch rijden
Wie nog dit jaar (zakelijk) tegen 8 procent bijtelling wil rijden, doet er verstandig aan om te kiezen voor de Volkswagen ID.3. Autobedrijf Van den Udenhout heeft diverse uitvoeringen van de ID.3 op voorraad en belooft haar klanten dan ook om al binnen één week te kunnen rijden.

Volkswagen ID.3
De Volkswagen ID.3 heeft een actieradius van ongeveer 425 kilometer. En hij is niet alleen mooi en innovatief, maar ook nog eens erg duurzaam. De ID.3 is de eerste auto ter wereld die volledig CO2-neutraal gebouwd wordt. En mits hij wordt geladen met groene stroom is hij dus zijn hele levenscyclus klimaatneutraal!

Bijtelling
Wie de ID.3 zakelijk wil rijden, doet dat alléén dit jaar nog tegen 8 procent bijtelling. De bijtelling op elektrische auto's stijgt in 2021 namelijk naar 12 procent. Dat betekent voor de ID.3 een prijsverschil van 83 euro netto bijtelling per maand. En dat loopt op tot een totaalvoordeel van maar liefst 4.980 euro!

< Alle nieuwsberichten