Edgar Dissel nieuwe voorzitter Stichting Bourgondisch ’s-Hertogenbosch

Edgar Dissel wordt met directe ingang voorzitter van de Stichting Bourgondisch ’s-Hertogenbosch. Pieter Bak nam eerder dit jaar afscheid na vijftien jaar deze functie met veel elan te hebben bekleed.


Ma 2 Jul 2018

Myriam Habets, interim-voorzitter en al achttien jaar werkzaam als bestuurslid van Bourgondisch ’s-Hertogenbosch, is verheugd dat de organisatie in Edgar een jonge geest heeft gevonden die het stokje kan overnemen. Edgar heeft veel contacten in het bedrijfsleven en heeft eerder bestuursfuncties vervuld in ’s-Hertogenbosch, waaronder voor de Stichting CUBUS en de Stichting Matthäus Passion. In het degelijks leven is hij partner bij BDO Accountants & Adviseurs. Voorheen was hij directeur Bedrijven bij de Rabobank ’s-Hertogenbosch en Omstreken.

Bourgondisch ’s-Hertogenbosch, dat in haar ruim 30-jarig bestaan is uitgegroeid tot één van de meest spraakmakende culinaire events in Nederland, zet zich keer op keer in om een uitzonderlijke ervaring samen te stellen voor de bezoekers. Het is een evenement voor iedereen en ook dit jaar, waarin Brabant is uitgeroepen tot de ‘Europese Regio van de Gastronomie,’ zullen ze laten zien welk moois ’s-Hertogenbosch op dit vlak te bieden heeft.

Het bestuur van Bourgondisch ’s-Hertogenbosch, een samenstelling van gedreven vrijwilligers, is al langdurig bij elkaar en Edgar is trots dat hij hier nu deel van mag uitmaken. Samen met de andere bestuursleden en diverse commissies zullen zij de succesformule van dit mooie evenement blijven ontwikkelen.

< Alle nieuwsberichten