Elektrolas verstevigt haar positie

Elektrolas heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een gewaardeerde partner op het gebied van lastechniek binnen de Nederlandse industrie. Het bedrijf heeft een mooie periode achter de rug waarin het op vele uitdagingen samen met relaties passende oplossingen heeft weten te vinden. Een mooie mijlpaal was de introductie in 2019 van de Lasportal waarmee relaties overzicht, structuur en zekerheid krijgen.


Di 18 Feb 2020

Elektrolas is flink gegroeid de afgelopen jaren. Om gezond verder te groeien is er gekozen om de organisatie te versterken met een breder management.

Management team
Vanaf 1 januari 2020 zijn Michael Hagelaars en Ania Kulon officieel toegevoegd tot het management team van Elektrolas. Michael heeft in de functie van operationeel manager de verantwoordelijkheid over de dienstverlening van Elektrolas gekregen. Hier vallen Verkoop, Verhuur, Servicedienst, Kwaliteitsbeheer en Scholing onder.  Michael is voor velen een vertrouwd gezicht, sinds 2007 is hij werkzaam voor Elektrolas en heeft zich in al die jaren sterk ontwikkeld. Michael heeft bedrijfskundig inzicht, is lastechnisch onderlegd en heeft een flinke dosis mensenkennis. Zijn ervaring en gezonde ambitie zal helpen om Elektrolas verder te ontwikkelen.
Ania heeft in de functie van stafmanager de verantwoording over alle ondersteunende zaken gekregen. Met haar benoeming wordt  binnen Elektrolas nog meer nadruk gelegd op kwaliteit, support, digitalisering en communicatie. Een professionaliseringsslag, zodat de organisatie gezond en sterk blijft voor de uitdagingen van de toekomst. In 2013 is Ania bij Elektrolas in dienst getreden als management assistent, doorgegroeid tot personeel- & organisatie medewerker en heeft de afgelopen jaren laten blijken een doortastende professional te zijn. Haar empathische vermogen en inzicht zal de organisatie nog sterker maken en Elektrolas helpen te professionaliseren.

Als ondernemer en eigenaar van Elektrolas zal Joost van den Hooven een belangrijk gezicht van het bedrijf blijven. Door de uitbreiding van het management kan Joost meer gaan ondernemen. Naast de organisatie van inspiratiedagen, relatiebeheer en het uitbouwen van het netwerk gaat hij zich bezighouden met de toekomst van het lassen in Nederland. Met zijn 20 jaar ervaring in lastechniek gaat Joost zich samen met relaties (overheid, scholen, klanten en leveranciers) richten op de laswerkplaats van morgen. Zaken als digitalisering, slim werken en flexibel werken gaan daarbij een belangrijke rol spelen.

Vertrouwen in de toekomst
Door de juiste nadruk te leggen op de interne organisatie en de ontwikkeling van de dienstverlening ziet Elektrolas de toekomst met veel vertrouwen tegemoet. Als specialist in lastechniek blijft het motto ‘als het over lassen gaat’. 

< Alle nieuwsberichten