ENgage overgenomen door Van Lanschot Chabot / Mandema & Partners

Van Lanschot Chabot / Mandema & Partners neemt per 1 januari 2019 ENgage Werkgeversadvies over. De overname sluit naadloos aan op de strategie van Van Lanschot Chabot / Mandema & Partners om verder te groeien als strategisch hr-partner voor middelgrote en grote bedrijven in Nederland. Van Lanschot Chabot/Mandema & Partners neemt alle activiteiten en medewerkers van ENgage over.


Ma 26 Nov 2018

ENgage bedient werkgevers in de uitvoering van het eigenrisicodragerschap ZW en WGA, het beperken van schadelast op verzuim en het adviseren rondom complexe verzuimvraagstukken. Het case-management bij eigenrisicodragerschap wordt door werkgevers uitbesteed aan partijen zoals ENgage. Met deze activiteiten bouwt Van Lanschot Chabot /Mandema & partners de huidige dienstverlening op het gebied van strategisch verzuimmanagement verder uit.

Synergie
Duurzame inzetbaarheid van werknemers staat hoog op de agenda bij overheid en bedrijven. Van Lanschot Chabot / Mandema & Partners kiest er bewust voor om een strategische rol te spelen in advisering rondom duurzame inzetbaarheid, zowel op het vlak van preventie als re-integratie. Zo bieden ze in de volle breedte van het verzuimvraagstuk advies en oplossingen voor hun klanten. Zeker op het gebied van casemanagement bij eigenrisicodragerschap willen ze een sterke partner voor hun klanten zijn. Samen met ENgage maken ze hun ambitie waar door deze expertise toe te voegen. ‘Met deze overname bieden we onze klanten een duidelijke meerwaarde op het gebied van verzuimmanagement. Door samenvoeging van expertise kunnen klanten rekenen op een volledige dienstverlening van advies, begeleiding en preventie’, zegt Jeroen Hertog, directeur employee benefits Van Lanschot Chabot /Mandema & Partners. Janthony Wielink, directeur ENgage: ‘De overname zorgt ervoor dat onze expertise voor een groot aantal nieuwe relaties beschikbaar komt. Waarbij niet alleen gedacht moet worden aan eigenrisicodragers. Ook werkgevers die (nog) bij het UWV zitten zullen veel baat hebben bij onze expertise.’ 

< Alle nieuwsberichten