Filmfabriek & Filmkapitaal wint Business Awards Baronie van Breda 2019

Op 26 maart vond Business Awards Baronie van Breda 2019 plaats. De organisaties AXI, Filmfabriek & Filmkapitaal en Young Perfect streden met elkaar om de prestigieuze Business Award. Filmfabriek & Filmkapitaal is tot winnaar gekroond.


Wo 27 Mrt 2019

Business Awards Baronie van Breda is een awardshow waar regionaal ondernemerschap wordt gevierd. Dit jaar vond de tweede editie plaats, en organisaties uit de Baronie van Breda konden zich kandidaat stellen om mee te dingen naar de Business Award. Tientallen organisaties hebben zich aangemeld en een vakkundige jury heeft drie genomineerden gekozen: AXI, Filmfabriek & Filmkapitaal en Young Perfect. De drie organisaties kwamen tegemoet aan het centrale thema ‘How smart is your business - Hoe digitaal is uw succes?’.

Inspelen op digitale transformatie
Op basis van een grondige selectieprocedure, was de jury van Business Awards Baronie van Breda het unaniem eens over de ultieme winnaar: Filmfabriek & Filmkapitaal. Young Perfect heeft digitale transformatie in de vingers, AXI ademt digitale transformatie, maar Filmfabriek & Filmkapitaal heeft digitale transformatie door de aderen stromen. Het Bredase bedrijf heeft digitale transformatie als onderdeel van hun ‘zijn’ op natuurlijke wijze doorgevoerd in meerdere dimensies van de bedrijfsvoering, zoals product, businessmodel, proces en het schalen van de afzetmarkt. 

< Alle nieuwsberichten