Gerard Jacobs neemt afscheid als voorzitter Vitaal Kraaiven

Onverwacht en op ludieke wijze heeft Gerard Jacobs afscheid genomen als voorzitter van Vitaal Kraaiven. Vanaf de oprichting in 2014 en zelfs ruim daarvoor al via BORT, was hij intensief betrokken bij het Bedrijvenpark, Parkmanagement en allerhande collectieve zaken die de revue passeerden.


Do 11 Apr 2019

Met zijn tomeloze inzet en enthousiasme heeft Gerard Vitaal Kraaiven de afgelopen jaren geleid en de gevestigde ondernemers veel gebracht. Met de DPL duurzaamheidsmeting is er door Gerard een gefundeerde basis gelegd voor de komende jaren zowel voor het bedrijvenpark als voor het dagelijks bestuur van Vitaal Kraaiven. Het afscheid van Gerard was tijdens de laatste ledenvergadering in november vorig jaar reeds aangekondigd en de afgelopen periode hebben er al enkele bestuurswijzigingen plaatsgevonden. Inmiddels is er al enige tijd zicht op een mogelijke opvolger voor het voorzitterschap en ook het penningmeesterschap. Tot die tijd zullen de overige bestuursleden deze functies ad-interim invullen.

Mocht Gerard nog enige jaren geleden de Wel-Zo-Veilig-Award in ontvangst nemen van Minister Blok. Ditmaal waren het de bestuursleden, de parkmanager en de accountmanager van de gemeente die van Gerard een bokaal kregen om hen te bedanken voor de samenwerking.

< Alle nieuwsberichten