GoodHabitz en Regina Coeli gaan samenwerking aan

De cursisten van Language Institute Regina Coeli, alias ‘de Nonnen van Vught’, kunnen per 1 september tijdens en na hun taaltraining online modules van e-learningspecialist GoodHabitz volgen. Een aantal online lesmodules komt beschikbaar in het e-learningsysteem van Regina Coeli.


Do 13 Sep 2018

GoodHabitz ontwikkelt allerlei online trainingen, onder andere op het gebied van communicatie en persoonlijke effectiviteit. Een aantal van deze trainingen gaat over vaardigheden die de cursisten van Regina Coeli in een vreemde taal willen leren. Aangezien GoodHabitz in meerdere landen actief is, zijn de trainingen beschikbaar in diverse talen. Een cursist die bij Regina Coeli Duits leert, kan zo bijvoorbeeld een online module volgen als ‘Gekonnt überzeugen’ of ‘Präsentieren’.

De oefeningen in het e-learningsysteem van Regina Coeli zijn allemaal samengesteld door taaltrainers van het instituut, zodat ze volledig aansluiten bij de methode van het een-op-een onderwijs. De modules van GoodHabitz worden dan ook vooraf inhoudelijk beoordeeld, zodat ze op de juiste manier kunnen worden ingezet tijdens een training naast de huidige oefeningen van Regina Coeli.

Tijdens een taaltraining bij Regina Coeli worden privélessen en zelfstudie met elkaar afgewisseld. Voor een deel van de zelfstudie wordt gebruik gemaakt van online oefeningen in het e-learningsysteem e-Regina. Hierin kunnen cursisten – zowel tijdens als na de training - allerlei taalaspecten oefenen zoals grammatica, woordenschat en uitspraak.

Aan de GoodHabitz training ‘culturele diversiteit’ heeft Regina Coeli een inhoudelijke bijdrage geleverd. Deze training, waarin deelnemers kennismaken met culturele verschillen, is beschikbaar voor alle klanten van GoodHabitz.

GoodHabitz is sinds 2011 actief in de markt van online trainingen. De organisatie richtte zich in eerste instantie vooral op de Nederlandse markt. Inmiddels heeft GoodHabitz ook vestigingen in België, Duitsland, Engeland en Frankrijk. Voor GoodHabitz is de samenwerking met Language Institute Regina Coeli een bevestiging dat de kwaliteit van hun trainingen hoog is. Bovendien toont deze samenwerking aan dat online leermiddelen en privélessen elkaar kunnen versterken bij het bereiken van een optimaal leerresultaat.

< Alle nieuwsberichten