Gulden Krakeling lanceert Goed Moment

Gulden Krakeling, uiteraard bekend van de koekjes, heeft een nieuw concept gelanceerd: Goed Moment. Lekkere verantwoorde tussendoortjes met wafels en repen die ook nog eens hartstikke lekker zijn.


Di 28 Mei 2019

De producten zijn met liefde voor je gebakken met 100 procent natuurlijke ingrediënten. Die liefde proef je ook; ze zijn onweerstaanbaar lekker. Met slechts 108 calorieën per wafel/128 calorieën per reep is het een verantwoord tussendoortje. De wafels en repen zijn per stuk verpakt. Daardoor blijven ze lekker vers en zijn ze makkelijk mee te nemen. Ideaal voor onderweg, op het werk, op school, maar het mag natuurlijk ook gewoon thuis.

De volgranen wafel is verkrijgbaar in de smaak witte chocolade en dulche de leche. Een heerlijke wafel, boordevol granen en andere bijzondere ingrediënten die een smaakexplosie in je mond veroorzaken. Zonder onnodige toevoegingen. De repen met amandelen, cranberries en pompoenpitten zitten boordevol noten & fruit en worden bij elkaar gehouden met een beetje honing.

< Alle nieuwsberichten