Het Van Spaendonck Ondernemingshuis gaat voor future green

Op een prachtige locatie nabij het centrum van Tilburg is onlangs na een grondige periode van renovatie, een modern eigentijds kantoor herrezen. Het Corpac Huis is het Van Spaendonck Ondernemingshuis geworden.


Ma 22 Mei 2017

Begin dit jaar is Brouwers Groenaannemers gestart met de realisatie van een biodiversiteitstuin 2.0 die het Van Spaendonck Ondernemingshuis voorziet van een nog hoger representativiteitsgehalte. In nauw overleg met Cepezed Architecten en Corpac is het ontwerp vormgegeven en is rekening gehouden met de wensen van de gebruikers waarbij functionaliteit niet uit het oog is verloren. De tuin zal een eigentijdse groene uitstraling krijgen, waarbij een natuurlijke overgang van de beplanting leidend is. Middels het creëren van deze tuin biedt het Van Spaendonck Ondernemingshuis gelegenheid voor medewerkers en bezoekers om te ontspannen, flexwerken en te meeten in de buitenlucht.

In het ontwerp is uiteraard rekening gehouden met beplanting die op natuurlijke wijze vogels en insecten aantrekken. Een prachtig project en een aanwinst voor Tilburg.

< Alle nieuwsberichten