Honderdste JOBaanvraag via SiNTLUCASNXT

SiNTLUCASNXT heeft de honderdste JOBaanvraag binnengekregen. Het initiatief, dat in augustus 2018 is gelanceerd, is ontstaan vanuit de missie van SintLucas om de allerbeste creatieve opleider te zijn en te blijven.


Ma 24 Jun 2019

Bij NXT kunnen studenten van SintLucas échte opdrachten maken en zo praktijkervaring opdoen tijdens hun studie in een betaalde bijbaan. Ze maken vlieguren en komen meer te weten over de vraag in de creatieve industrie. NXT is dus het uitzendbureau dat creatieve studenten en bedrijven met elkaar verbindt.

Website pimpen
De honderdste JOBaanvraag komt van Modus AAN, een onderwijsbureau die de visie heeft dat je in de juiste modus moet staan om te kunnen groeien en je te kunnen ontwikkelen. Je moet AAN staan. Ze ontwerpen trainingen, workshops en studiedagen op maat en begeleiden het proces in geval van innovatie. Bovendien coachen ze op individuele basis. Ze gaan samenwerken met studenten van SintLucas. Modus AAN wil haar website verbeteren. Het mag allemaal wat moderner en aansprekender. Sandra van der Linden, trainer/coach bij modus AAN: ‘Wij geloven in groei en ontwikkeling, in fouten mogen maken en daarvan kunnen leren. Ook geloven we dat je gelukkiger wordt als je je talenten kunt benutten. Daarom bieden we studenten van SintLucas graag de kans om te groeien en hun talenten in te zetten.’ Rianne van der Heiden, directeur SiNTLUCASNXT JOBS: ‘Het is ontzettend gaaf om te zien hoe studenten van SintLucas invulling geven aan de opdrachten. Dat is toch veel leuker én leerzamer dan een bijbaan in de supermarkt?!’

< Alle nieuwsberichten