INTERCONNECT BESTAAT 28 JAAR

Onlangs heeft Interconnect haar 28e verjaardag gevierd. Interconnect is in 28 jaar uitgegroeid naar een Brabants familiebedrijf met een datacenter in Eindhoven, een datacenter in Den Bosch en een gloednieuw hoofdkantoor.


Vr 17 Nov 2023

Zij bedanken de medewerkers, klanten, partners en leveranciers die met hen bouwen aan een digitale toekomst.

Bekijk hier de video van Interconnect. 

 

 

FOCUS OP DE PATIËNT 

Zoals veel andere sectoren, loopt ook de zorgsector tegen grote uitdagingen aan. Hieronder vallen, onder andere, de arbeidskrapte en de toename van administratieve lasten. Veel zorgmedewerkers willen zich volledig focussen op hetgeen dat telt: de patiënt. Dit is echter een grote uitdaging.


Digitalisering is daarom voor veel sectoren een uitkomst. Dit geldt ook voor de gezondheidszorg. Deze digitalisering brengt alleen nieuwe, specifieke uitdagingen met zich mee. In ons artikel in het ICT&health magazine leggen wij meer uit over het oplossen van deze uitdagingen door middel van digitalisering.

Lees hier meer! 

 

 

SUCCESVOLLE KLANTVERHUIZING NAAR HET NIEUWE DATA & CLOUD CENTER

Onlangs zijn wij verhuisd naar ons nieuwe hoofdkantoor en Data & Cloud Center in Den Bosch. Het migreren van klanten gebeurt niet in één dag. Om de verhuizing voor zowel Interconnect als voor haar klanten in goede banen te leiden, is er een projectteam opgezet.

 

We interviewen projectleider Jan-Willem over de voorbereiding van de verhuizing. Daarbij legt hij uit hoe de toekomstvisie van onze klanten een grote rol heeft gespeeld in de verhuizing en hoe het gehele proces is verlopen. 

Lees hier het interview.

 

 

ONTMOET INTERCONNECT

De komende tijd kunt u Interconnect ontmoeten op diverse evenementen. Wilt u meer over onze Data & Cloud dienstverlening of wilt u een advies op maat? Kom dan naar de Cloud Expo en/of TechDrinks.


Cloud Expo
Op woensdag 6 en donderdag 7 december staan we met een stand op de vakbeurs Cloud Expo in de Expo Houten. Zes van onze sales collega’s informeren u graag over onze innovatieve datacenter- en clouddiensten. Wilt u ons ontmoeten? U vraagt een gratis toegangskaart aan via:  https://cloudexpo.nl/


TechDrinks 
Op maandag 11 december zijn we aanwezig bij de TechDrinks in Eindhoven als Silver sponsor. TechDrinks is een nieuw initiatief en meer dan een netwerkborrel. Het is een energieke ontmoetingsplek die de innovatieve en levendige gemeenschap van IT-professionals in heel Nederland samenbrengt. U meldt uzelf gratis aan via: https://techdrinks.nl/.

< Alle nieuwsberichten