Interconnect genomineerd voor Best cloud VMware partner of the year

IaaS-specialist Interconnect is een van de vijf genomineerden voor de titel ‘Best Cloud VMware Partner of the Year 2018’. Dit is een van de zeven categorieën van de partner-awards die VMware jaarlijks uitreikt. De winnaars in de zeven categorieën worden op 14 februari bekendgemaakt tijdens het VMware Partner Award Event in Utrecht.


Di 5 Feb 2019

Met de onderscheidingen onderstreept de virtualisatiesoftwareleverancier het belang van zijn partnernetwerk, dat een cruciale rol speelt in het zakelijke succes van het bedrijf. ‘We zijn erg blij met deze nominatie, die opnieuw onderstreept dat we als volledig Nederlandse partij een prominente rol spelen in de clouddienstverlening’, zegt Rob Stevens, algemeen directeur van Interconnect. ‘De nominatie sluit perfect aan bij onze notering vorig jaar in de lijst van topleveranciers van IaaS-diensten in Nederland. Daarin waren we na Microsoft Azure en AWS de populairste IaaS-aanbieder in Nederland en waren we in de top tien de enige puur Nederlandse speler. Een belangrijke reden voor ons succes is een compleet nieuw private IaaS-platform, dat we momenteel ontwikkelen om de snelle groei van de laatste jaren optimaal te ondersteunen. Dit nieuwe platform zal in Q1 van dit jaar live gaan en is voorzien van de nieuwste technologie op het gebied van automatisering, waarmee we het groeiend aantal VM's en de sterke vraag naar onze storage nog weer beter konden opvangen. Binnen dit platform speelt de robuuste en betrouwbare VMware-technologie een cruciale rol. Wij werken al jaren succesvol samen met VMware en kijken ernaar uit om dat in de toekomst te blijven doen.’

Over Interconnect
Interconnect is specialist in IaaS- en aanvullende diensten en opgenomen in de top tien van IaaS-leveranciers in Nederland. Interconnect is in deze ranglijst de enige puur Nederlandse speler. Met een sterke focus op private IaaS, inclusief alle security en connectiviteit, is Interconnect de professionele businesspartner voor bedrijven en organisaties die zoeken naar een betrouwbaar fundament voor hun kritieke IT-infrastructuur. Het bedrijf beschikt over eigen datacenters in Den Bosch en Eindhoven met een eigen glasvezelnetwerk in beide regio’s. Naast hoogwaardige technologie voorziet Interconnect in diepe en brede technische kennis en expertise en helpt het bedrijf klanten als Trusted Advisor om de juiste oplossing te koppelen aan hun marktvraag. Zo kunnen klanten hun innovatievermogen versterken.

< Alle nieuwsberichten