It is aLIVE: nieuwe website voor de SamenwerkingsCoach

De nieuwe website van Edwin Dekkers de SamenwerkingsCoach is live. Op www.edtct.nl vind je naast inspiratie ook informatie over hoe hij jou of je team kan ondersteunen om sterker te staan bij het samenwerken. Graag nodigt hij je uit de website te bezoeken.


Vr 16 Aug 2019

Het leven is een grote aaneenschakeling van ervaringen en leermomenten. Dat geldt voor iedereen, ook voor gezelschappen en teams. De oude website van de SamenwerkingsCoach was erg overweldigend en zeker ook een tikkie vermoeiend. Het duurde even voordat Edwin dat ook inzag. 

In het kader van samenwerken, je doet het niet alleen, het is belangrijk om gebruik te maken van elkaars talenten en kwaliteiten. Een aantal gesprekken met Nico van Leeuwen van De Linie ICT heeft geleid tot een samenwerking waarin deze nieuwe website is gerealiseerd.

Op de website is informatie te vinden over de verschillende soorten coaching waarmee hij je kan ondersteunen. Verder zal regelmatig nieuwe inspiratie en artikelen geplaatst worden. Alle reden dus om zo nu en dan langs te komen.

< Alle nieuwsberichten