Kalkhoff e-bikes van Van den Udenhout in top 10 Consumentenbond

Kalkoff e-bikes komen uit onderzoek van de Consumentenbond als beste uit de bus. Maar liefst 5 modellen staan in de top 10. Ze zijn exclusief verkrijgbaar bij Autobedrijf Van den Udenhout in Den Bosch.


Wo 6 Mei 2020

Met de veranderende wensen van zakelijke én particuliere fietsenrijders verandert ook de functie van de autodealer. Autobedrijf Van den Udenhout speelt hier op in met de verkoop van Kalkhoff e-bikes. Het merk Kalkhoff bestaat al 100 jaar en de betrouwbare elektrische fietsen staan dan ook niet voor niets in de top 10 van de Consumentenbond. Kalkhoff kenmerkt zich door het strakke en moderne design en de krachtige premium motoren, en is marktleider in Duitsland. Accountmanager fleetsales Freek Klijn van Van den Udenhout: ‘We zullen moeten gaan wennen aan ‘social distancing’ oftewel de 1,5 m economie. Dit heeft invloed op onze dagelijkse reisgewoontes. Minder mensen in het OV, maar bijvoorbeeld ook niet meer carpoolen. Waarom ook niet het moment om nu een alternatieve reismethode te gaan combineren met een gezondere levensstijl? Vanuit Van den Udenhout geven wij graag hierin een ‘duwtje in de rug’!’ Besteed bijvoorbeeld je vakantiegeld aan een nieuwe e-bike en ontdek, in tijden als deze, het prachtige Nederlandse land met een elektrische fiets van Kalkhoff. Tijdelijk profiteer je namelijk van extra scherpe aanbiedingen!

Private lease een e-bike
Het grootste verschil tussen een fiets leasen en kopen is het eigenaarschap. Als je kiest voor kopen, is de fiets direct van jou. Bij leasen niet. Koop je een fiets, dan zijn ook alle bijkomende kosten voor het onderhoud en verzekeren van de e-bike voor je. Bij een e-bike private leasen zijn alle kosten voor onderhoud, reparatie en banden in de leaseprijs inbegrepen. Daarnaast is de fiets verzekerd in geval van schade of diefstal en kun je bij pech gebruikmaken van de pechhulp. Aan het einde van de looptijd geef je de fiets weer terug aan Van den Udenhout. 

Fiets van de zaak
Woon je bijvoorbeeld binnen een straal van 20 kilometer van je werk, dan is de e-bike erg interessant voor woon-werkverkeer. Forenzen met een e-bike is niet alleen kostentechnisch beter, maar uit onderzoek blijkt ook dat het tijdswinst oplevert ten opzichte van het reizen met de auto of het openbaar vervoer. Het is ook milieubewust én het past perfect binnen een gezonde levensstijl. 

Kalkhoff Image 5.B Belt
Kalkhoff Image 5.B Belt BLX 625Wh is één van de topmodellen van Kalkhoff. Comfortabel en dankzij de krachtige Bosch Performance Line (Cruise) middenmotor perfect toegerust op de uitdagingen van alledag. De Image 5.B is de perfecte mix tussen comfort en technologie. Inclusief hoogwaardige Belt remaandrijving en 625Wh accu en verkrijgbaar in 2 kleuren. Deze e-bike is tevens voorzien van traploze naafversnellingen, voorvork- en zadelpenvering en schijfremmen.  

< Alle nieuwsberichten