Lever input aan het debat over warehousing

Vanuit Tilburg University willen ze de feiten rondom warehousing, het gebruik en nut/noodzaak van (X)XL-warehouses beter in kaart brengen om het maatschappelijke debat te voeden.


Wo 24 Mei 2023

Wereldwijd zijn voorraden toegenomen als percentage van de omzet en dit zorgt ook in Nederland voor een grotere vraag naar opslagruimte. In Nederland is een maatschappelijk debat ontstaan rond (X)XL-warehouses die recentelijk zijn gebouwd. Onder een warehouse verstaan we elke locatie waar voorraad wordt opgeslagen, zoals een distributiecentrum, een opslaglocatie voor strategische voorraden, een crossdock locaties waar producten slechts enkele uren zijn, etc.

Als bijdrage aan deze discussie willen ze met dit onderzoek de huidige bezettingsgraad van warehouses in kaart brengen en ook inzicht krijgen in de logistieke wensen en uitdagingen van de gebruikers van de warehouses.

Hiervoor vragen zij middels onderstaande link een korte vragenlijst (anoniem) in te vullen. Wel fijn wanneer je op het eind je initialen zet zodat ze kunnen borgen dat er geen dubbelingen zijn.
Je kan de volgende link gebruiken; survey Tilburg. Het invullen duurt niet meer dan 5 minuten.

Voor vragen en informatie kan je contact opnemen met Nicolien Hendrickx via nicolien@relations.work.

< Alle nieuwsberichten