Maikel van de Wetering nieuwe directeur Direct-effect e-business uit Drunen

Direct-Effect meldt in een communiqué: Met trots introduceren wij Maikel van de Wetering als nieuwe directeur van direct-effect e-business. Per 1/11 draagt hij zorg voor de dagelijkse aansturing van het team. Maikel is al een jaar in dienst als projectleider en is goed op de hoogte van het reilen en zeilen binnen ons bedrijf en van vele klanten.


Wo 1 Dec 2021

In een uitgaand communiqué meldt Direct-Effect het volgende heugelijke nieuws:

'Met trots introduceren wij Maikel van de Wetering als nieuwe directeur van direct-effect e-business. Per 1/11 draagt hij zorg voor de dagelijkse aansturing van het team.
Maikel is al een jaar in dienst als projectleider en is goed op de hoogte van het reilen en zeilen binnen ons bedrijf en van vele klanten.

Zijn specialiteit is het in kaart brengen van de bedrijfsprocessen bij onze klanten. Daarnaast heeft hij het afgelopen jaar zijn kwaliteiten in leiderschap laten zien binnen direct-effect, wat ons heeft overtuigd dat hij de juiste persoon op de juiste plek is.

Wil je graag een kennismakingsafspraak maken, fysiek of online, dan is dat natuurlijk mogelijk. Stuur een mail naar maikel@direct-effect.nl

Corné gaat zich richten op het verder uitbouwen van onze SAAS oplossingen SAM en Club-assistent en blijf als eigenaar direct betrokken.'

< Alle nieuwsberichten