Martendo Stoelen breidt team uit met vertegenwoordiger België

Martendo Stoelen in Rijen heeft het team uitgebreid met Wil Gerits. Wil wordt vertegenwoordiger in België. De laatste jaren kwam er vanuit België steeds meer vraag naar stoelen en de daarbij horende service en advies. Om in België op hetzelfde niveau te kunnen werken als in Nederland is ervoor gekozen om het team nog verder te laten groeien en een vertegenwoordiger speciaal voor de Belgische markt aan te nemen.


Di 7 Mei 2019

Joost Martens en Brigitte Schelle begonnen achttien jaar geleden begonnen vanuit de eigen garage met Martendo Stoelen. De afgelopen jaren is het bedrijf gegroeid, werd de garage te klein en in 2019 is het team met de komst van de nieuwste vertegenwoordiger gegroeid naar tien personen.

Toen Martendo Stoelen in 2001 begon reed Joost zelf door heel Nederland met een demonstratiebus met stoelen om klanten te bezoeken en zorgde Brigitte voor de verzending en de administratie. Na drie jaar werd het bedrijf te groot om het met zijn tweeën te doen en werd er een vertegenwoordiger voor het noorden van Nederland aangenomen. Al snel volgden er daarna extra medewerkers in het magazijn en op kantoor. Inmiddels zijn er twee vertegenwoordigers met een demonstratiebus met voertuigstoelen in Nederland en sinds april van dit jaar is daar een derde vertegenwoordiger bijgekomen voor de Belgische markt.

< Alle nieuwsberichten