Meilink en IPS Technology winnen ASML Supplier Award

Meilink en IPS Technology hebben de ASML ‘Sustainability Excellence’ award 2020 gewonnen naar aanleiding van de verduurzaming en de groei die ze voor ASML realiseren.


Ma 28 Sep 2020

Eén keer per jaar reikt ASML aan haar best presterende leveranciers de ‘ASML Supplier Awards’ uit. Een prestigieuze prijs, die normaal tijdens een bijeenkomst wordt uitgereikt. Dit jaar ging dat net even anders, de prijs werd virtueel uitgereikt in een video conferentie aan de award winnende bedrijven.

Meilink en IPS Technology hebben de award gewonnen door het leveren en onderbrengen van innovatieve verpakkingen, transport tools en machine onderdelen in een cirkel van duurzaam hergebruik. Een programma dat bekend staat onder de naam Return4Re-Use dat bijdraagt aan het verlagen van de milieubelasting en het verlagen van de kostprijs van de producten van ASML. Dennis Groesbeek: ‘We zijn erg trots dat we deze award namens ons bedrijf in ontvangst mogen nemen. Duurzaamheid is een belangrijk onderdeel binnen onze bedrijfsvoering. Dat we deze erkenning krijgen van een wereldwijd toonaangevend bedrijf, bevestigt dat we samen met ASML met de juiste initiatieven bezig zijn. Daarnaast zijn we ASML dankbaar dat zij innovatie op het gebied van verpakken enorm serieus nemen. Zonder de inspanningen van hun kant zou dit niet mogelijk zijn.’

Bekijk een video over deze case

< Alle nieuwsberichten