Neobis - The Odoo Company | Succes vieren doen wij samen!

De afgelopen maanden hebben zij bij Neobis Business Software Solutions diverse mooie stappen gezet. En om dit te vieren hebben zij vandaag Neobis en de West collega’s op deze vestiging in Delft getrakteerd op één van de vele Brabantse lekkernijen: Dé echte Bossche bol of sjekladebol van Jan de Groot.


Di 24 Jul 2018

De eerste grote mijlpaal is dat Neobis sinds mei 2018 officieel Odoo Gold Partner is! Dit is voor hun een bevestiging van de expertise in bedrijfssoftware projecten en blijk van waardering vanuit Odoo waar ze trots op zijn. Het geeft ze een extra drive om Odoo bedrijfssoftware in Nederland de plaats te geven die het verdient.

Daarnaast hebben zij in de maand juli een aantal nieuwe klanten mogen verwelkomen om samen Odoo bedrijfssoftware breed in te zetten in hun organisatie. Om samen de handen ineen te slaan voor een langdurig partnership. Zij informeren je binnenkort graag verder over deze projecten.

Lijkt je het leuk om het volgende succes met hun te vieren of ben je benieuwd naar de Brabantse Gezelligheid? Kijk dan snel naar de openstaande vacatures op www.neobis.nl/vacatures!

Namens team Neobis – The Odoo Company een fijne zomervakantie toegewenst!

< Alle nieuwsberichten