Nieuwe algemeen directeur voor Euphoria Mobility en Cabman

Euphoria Mobility, ook bekend van het label Cabman, heeft een nieuwe algemeen directeur, Sven Heijnen.


Ma 12 Feb 2024

De marktleider in software- en hardware-oplossingen voor de taxibranche en mobiliteitssector, zet daarmee een stap richting verdere internationale groei. Sven neemt het stuur over van Leon van Lier, die Euphoria Mobility meer dan twintig jaar succesvol heeft geleid.

 

Focus op groei, performance en ontwikkeling
Sven brengt veel relevante ervaring en kennis mee. "Mijn carrière is altijd gericht geweest op IT en mijn expertise sluit goed aan bij de internationale ambities van Euphoria Mobility. Tegelijkertijd blijft onze focus op de bestaande opdrachtgevers en doorontwikkeling van onze producten onverminderd hoog. Ik ben superblij met de mogelijkheid die ik heb gekregen en sta te springen om met het gehele team Euphoria Mobility de volgende stappen in onze reis te gaan zetten", aldus Sven.


Nieuwe markten ontginnen
Leon van Lier, de voormalige algemeen directeur, blijft in een adviserende rol en als aandeelhouder betrokken bij Euphoria Mobility. Onder zijn leiding is het bedrijf uitgegroeid tot een stabiele en groeiende organisatie. Leon: "Sven brengt een schat aan ervaring en expertise mee. Zijn vermogen om nieuwe markten te ontginnen, in combinatie met focus op het verbeteren van performance en klanttevredenheid, is precies wat we in deze nieuwe groeifase nodig hebben. Ik weet dat deze uitdaging bij Sven – en vanzelfsprekend ook de rest van het (management)team – in goede handen is.”  


Over Euphoria Mobility
Euphoria Mobility is specialist in oplossingen voor de taxibranche. Onder het merk Cabman levert het bedrijf sinds 2002 hardware en software aan deze sector. Inmiddels zijn Cabman-producten zijn ook te vinden in landen als België, Duitsland, Zwitserland, Finland en de Verenigde Arabische Emiraten. Euphoria Mobility focust op het ontwikkelen van geavanceerde track- en trace-oplossingen en op maat gemaakte dataportals, waarmee bedrijven waardevolle door hun wagenpark gegenereerde data, optimaal kunnen benutten in hun dagelijkse én strategische bedrijfsvoering.

< Alle nieuwsberichten