Noordoost Brabant Werkt: 11e estafettestokje voor werkgevers naar Bol Adviseurs

Het financieel ondernemersadviesbureau speelt slim in op een snel veranderende, krappe arbeidsmarkt met een driedelig ontwikkelprogramma en de Bol bootcamp. Zo brengt het bedrijf Keep on Learning, een leven lang ontwikkelen in de praktijk.


Wo 28 Jul 2021

Bekijk de video waarin directielid Pascal Graat en HR-managers Anne Bongarts en Vera Janssen vertellen over hoe Bol medewerkers zich blijven ontwikkelen in een drieledig ontwikkelprogramma en met Bol bootcamp, en waarom dit cruciaal is voor deze sector.

Keep on learning
Kijk voor meer informatie over Keep on Learning of het nomineren voor het estafettestokje voor werkgevers op www.keeponlearning.nl en wees welkom bij de community voor meer inspirerende voorbeelden.

Keep on Learning is de beweging in Noordoost-Brabant waarin iedereen zich een leven lang blijft ontwikkelen voor de banen van de toekomst. Dat is nodig omdat de arbeidsmarkt steeds sneller verandert. Om met alle veranderingen zo flexibel mogelijk om te kunnen gaan, is het belangrijk dat iedereen zicht voortdurend blijft ontwikkelen.

www.keeponlearning.nl

Keep on Learning wordt mogelijk gemaakt door arbeidsmarktprogramma Noordoost Brabant Werkt

www.noordoostbrabantwerkt.nl 

< Alle nieuwsberichten