OLYMPISCH KWALIFICATIE TOERNOOI

Over 2 weken is het zover! In het weekend van 15, 16 en 17 december wordt het Olympisch Kwalificatie Toernooi georganiseerd in IJssportcentrum Tilburg. Het Nederlands ijshockeyteam, onder leiding van bondscoach Doug Mason, gaat het opnemen tegen Spanje, Georgië en Thailand.


Do 30 Nov 2023

 

Wedstrijdschema:

 

Vrijdag 15 december 2023              

16:30 uur Spanje – Thailand                        

20:00 uur Nederland – Georgië

 

Zaterdag 16 december 2023           

16:30 uur Thailand – Nederland

20:00 uur Spanje – Georgië

 

Zondag 17 december 2023             

16:30 uur Nederland – Spanje

20:00 uur Georgië – Thailand

 

 

De voorbereidingen zijn in volle gang en de ticketverkoop loopt. Koop een dagkaart waarmee je twee wedstrijden op die dag, inclusief een wedstrijd van het Nederlands ijshockeyteam, kunt bezoeken. Of een passe-partout waarbij je 3 dagen toegang krijgt tot alle wedstrijden. Scoor je tickets via  www.ijshockeynederland.nl/

 

Er zijn ook diverse sponsormogelijkheden! Wij denken altijd graag met je mee om de sponsoring helemaal naar jouw wens vorm te geven. Sponsoring van het Nederlands team draagt bij aan het vergroten van je naamsbekendheid in Nederland en over de grens. Het stadion zal gevuld zijn met ijshockeyliefhebbers uit het hele land en de livestream zal in de deelnemende landen vele malen bekeken worden. Bovendien kun je je relaties en/of medewerkers een unieke belevenis aanbieden als je ze meeneemt naar een wedstrijd.Heb je interesse in een sponsoruiting in het stadion of kom je graag met je partners/collega’s kijken? Bij vragen of wensen kun je contact opnemen via stijn.verhoeven@ijshockeynederland.nl of telefonisch via 06-15 59 90 42.

 

 

Speelschema

< Alle nieuwsberichten