OLYMPISCH KWALIFICATIETOERNOOI IJSHOCKEY 2023

Dit jaar vindt het Olympisch kwalificatietoernooi ijshockey plaats op 15 tot en met 17 december 2023 in IJssportcentrum Tilburg!


Ma 18 Sep 2023

Nederland, Spanje, Mexico en nog een te bepalen land zullen in deze eerste ronde tegen elkaar strijden, om vervolgens dichterbij die ticket te komen voor de Olympische spelen in 2026. Dit sportevenement is de ultieme kans om onze nationale trots te tonen en om aan onze Nederlandse helden te laten zien dat we achter hen staan. Een leuk weekenduitje voor de hele familie met vele spannende ijshockeywedstrijden.

 

Het is het zeker waard om het Nederlands mannen ijshockey team aan te komen moedigen in Tilburg. In 2022 weten zij op het Ice Hockey World Championship Division IIA in Kroatië de tweede plek te bemachtigen. Afgelopen jaar speelden zij sinds 2019 weer in Divisie IB en hebben zij op het WK in Estland prima gepresteerd. Ze eindigde op de 5e plaats en behouden daardoor hun plekje in Division IB. Het Nederlands ijshockey team beschikt over de beste getalenteerde spelers van Nederland en samen met coach Doug Mason gaan ze strijden om de 2 voorrondes door te komen. Met als doel het behalen van de Olympische Spelen in Italië.

 

Als je je eenmaal in het stadion bevindt zal de sfeer, de fanatieke spelers en het snelle spel ervoor zorgen dat je op het puntje van je stoel zit. Niets motiveert spelers meer dan juichende supporters op de tribune. Noteer 15 t/m 17 december in de agenda en houd de website en socials van IJshockey Nederland in de gaten voor de laatste informatie en updates.

< Alle nieuwsberichten