Ondernemen tijdens de coronacrisis

Inmiddels is duidelijk dat het coronavirus COVID-19 verstrekkende gevolgen heeft voor het (wereldwijde) bedrijfsleven en organisaties binnen de publieke sector. Corona leidt inmiddels ook in Nederland tot grote problemen. Maar welke impact heeft het coronavirus op je bedrijfsvoering en welke oplossingen zijn er voorhanden?


Wo 25 Mrt 2020

Productieprocessen staan stil, zorgorganisaties staan enorm onder druk, voorstellingen en andere activiteiten binnen de culturele sector zijn massaal afgelast en zeecontainers stapelen zich op aan de kades van Hong Kong en Shanghai.

Voorzorgsmaatregelen
De overheid treft (voorzorgs)maatregelen om de verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen en de economische impact te beperken. Als ondernemer of organisatie wordt je tijdens deze crisis geconfronteerd met substantiële (bedrijfs)risico’s. Gezien de overdaad aan nieuwsberichten over dit onderwerp, probeert BDO ondernemers op een eenvoudige en transparante wijze van informatie te voorzien.

Lees hier het laatste nieuws over de belangrijkste economische maatregelen, en bijvoorbeeld tips voor je onderneming of organisatie om de gevolgen van deze crisis zoveel mogelijk te beheersen.

< Alle nieuwsberichten