Opening nieuw logistiek centrum Amacom, The Amazing Company

Amacom, The Amazing Company heeft officieel de deuren van haar nieuwe logistieke centrum in Rosmalen geopend. Het gloednieuwe logistieke centrum is volgens Amacom hét antwoord op de toenemende vraag naar fulfilment in de logistieke branche.


Di 9 Okt 2018

Na de verhuizing van het operationele en logistieke team naar het nieuwe pand, rolden de eerste pakketjes van de lopende band en werden de eerste klanten telefonisch te woord gestaan. Operationeel directeur Robert-Jan Merison is erg tevreden met deze enorme stap vooruit voor Amacom: ‘De verhuizing was voor ons echt de juiste stap in de juiste richting. Het sluit goed aan bij onze toekomstplannen en ambities. Ik ben heel blij dat we dit met zijn allen hebben kunnen realiseren.’ Zowel het magazijn als het kantoor in het nieuwe logistieke centrum zijn volledig verbouwd en voorzien van de laatste technologieën. Met de recente uitbreiding van de organisatie neemt de logistieke capaciteit flink toe en kan Amacom optimaal inspelen op de toenemende vraag naar fulfilment vanuit haar leveranciers en klanten.

Uitbreidingsplannen
Bovendien zorgt de komst van het nieuwe logistieke centrum ervoor dat de eigen paarse bezorgdienst verder uitgebreid kan worden. De eigen bezorgdienst ‘Flash Delivery’ werd in 2013 opgericht om spoedbestellingen op tijd bij de klant te krijgen, maar werd zo positief ontvangen dat Amacom anno 2018 nog steeds bezig is met het verder uitbreiden van haar persoonlijke transportdienst. In het laatste kwartaal van 2018 worden er in totaal zes nieuwe wagens aan het wagenpark toegevoegd.

Feestelijke opening in mei
Het nieuwe logistieke centrum wordt in mei 2019 feestelijk geopend, omdat de Bossche fulfilment organisatie dan ook haar 20-jarige bestaan viert.

Wil je graag een sfeerimpressie van de verbouwing en verhuizing naar het nieuwe logistieke centrum zien? Bekijk dan het filmpje hier.

< Alle nieuwsberichten