Per 1 juni 2019 is Jitka Swinkels gestart bij Snijders Familierecht

Met gepaste trots delen wij mede dat Snijders Advocaten haar team heeft uitgebreid met een sectie familierecht. Deze praktijk krijgt een eigen website. Vanaf 1 juni 2019 gaat mevrouw mr. J.A. (Jitka) Swinkels van start bij 'Snijders Familierecht'. Zij zal de sectie gaan leiden en wordt ondersteund door meerdere medewerkers van Snijders Familierecht.


Vr 7 Jun 2019

Al tijdens haar studie aan de Universiteit van Tilburg ontwikkelde Jitka een grote passie voor het familierecht. Na het succesvol afronden van haar Master was de keuze om binnen dit rechtsgebied te gaan werken dan ook snel gemaakt. Inmiddels is Jitka (aspirant-)lid van de Vereniging van Familierecht Advocaten & Scheidingsmediators, een vereniging van advocaten die gespecialiseerd zijn in familierecht. Daarnaast staat zij als speciallist familierecht ingeschreven bij de Raad voor Rechtsbijstand.
 
Jitka is een betrokken advocaat die oplossingsgericht te werk gaat, zeker indien er (minderjarige) kinderen bij betrokken zijn. Zij begeleidt cliënten zowel op juridisch als op persoonlijk vlak en probeert de gang naar de rechter te voorkomen. Is een procedure bij de rechtbank echter onvermijdelijk, dan staat Jitka haar cliënten met raad en daad bij en gaat zij voor hen door het vuur.
 
Kantoorleider mr. Danny Snijders: ‘ik had al langer de wens om ons zakelijke kantoor uit te breiden met een familierecht praktijk. Na meerdere gesprekken met verschillende kandidaten, benaderde ik Jitka. Hier was gelijk een klik als het gaat om aanpak van dergelijke zaken. Haar passie, daadkracht en kunde zijn exact wat bij de Snijders Advocaten aanpak past. In het verlengde van onze zakelijke praktijk zijn vooral ook ondernemers die we goed kunnen bedienen’.
 
Mr. Jitka Swinkels: ‘In de gesprekken met Danny bleek dat we exact hetzelfde kijken naar vraagstukken binnen het familierecht. We zijn onderscheidend in daadkracht en duidelijkheid. Juist voor de meer complexe kwesties in het familierecht is veel behoefte in de markt, zeker als er interdisciplinair moet worden gewerkt, zoals bij gezamenlijk vastgoed, bedrijf of vastgelopen mediation. Wij vullen deze ruimte in de markt voor complexe kwesties met veel passie in’.

< Alle nieuwsberichten