Recruitment4you draagt Stichting Supervrouw een warm hart toe

Recruitment4you draagt Stichting Supervrouw een warm hart toe. De missie van Stichting Supervrouw is kennis uit te dragen over de gevolgen van het behandeltraject tegen borstkanker, hoe je meer de regie kunt nemen tijdens dit behandeltraject, én hoe je meer regie kunt nemen na het behandeltraject en de restklachten die vaak overblijven.


Di 24 Nov 2020

Eigenaresse van Recruitment4You Sheila van der Meeren, werd geconfronteerd met borstkanker. Onder de naam Iris Lemeare heeft ze een boek geschreven. Sheila gebruikte een pseudoniem omdat zij de ziekte in het begin lastig vond te combineren met haar bedrijf. Inmiddels is wel bekend dat Sheila erachter schuilgaat. Om andere vrouwen te ondersteunen tijdens hun ziekte is in februari de Stichting Supervrouw ontstaan. De stichting heeft het boek uitgegeven en met de opbrengst daarvan en met donaties die via de website kunnen worden gedaan, kunnen vrouwen met borstkanker geholpen worden. Ook is er de mogelijkheid een verwenbehandeling aan te vragen voor een patiënt die onder behandeling is voor borstkanker.

De ultieme droom van de stichting is vrouwen te kunnen helpen met stamceltherapie, maar daar is veel geld voor nodig. Sheila was daar zelf erg bij gebaat en hoopt dat de behandeling voor iedereen toegankelijk wordt.

Wil je meer weten over de stichting? Bekijk dan de website.

< Alle nieuwsberichten