Regus en Westpoort Vastgoed sluiten huurovereenkomst voor kantoor ‘Horizon’ in Breda

Regus, de wereldwijde aanbieder van werkplekken, heeft een huurovereenkomst gesloten met Westpoort Vastgoed voor kantoorgebouw ‘Horizon’ in Breda. In totaal huurt Regus 1567 m². Het bedrijf neemt in het derde kwartaal van dit jaar zijn intrek in het kantoorpand.


Vr 25 Mei 2018

Regus huurt de begane grond, de eerste en de tweede verdieping. Regus wordt operator van het gehele pand en zal naast kleinere kantoorruimten ook aanvullende faciliteiten aanbieden zoals een bemande receptie en vergaderplekken. Het gebouw bevindt zich op kantorenpark ‘Westerhage’. Deze locatie ligt direct aan de snelweg A16. Het pand was tot voorkort in gebruik bij Opel Nederland. Westpoort Vastgoed kocht het vorig jaar december aan en transformeerde het naar een multi-tenant kantoor. Bij de transactie trad Cushman & Wakefield op namens verhuurder.

Annelou de Groot, Board Regus Nederland: ‘De vraag naar flexibele kantoorruimte is de afgelopen jaren sterk gegroeid. En die ontwikkeling is onomkeerbaar. Flexibel werken vergroot de productiviteit en levert bedrijven ook financiële voordelen op. Ons netwerk is de afgelopen jaren enorm gegroeid en dat breiden we nog verder uit met vestigingen door het hele land. Wij willen in de komende drie jaar naar 200 locaties in Nederland groeien.’
Westpoort Vastgoed: ‘Wij zijn erg blij met de komst van Regus. Een flex-office operator brengt dynamiek in een pand. Extra faciliteiten zoals een koffiebar, receptie, lounges en gezamenlijke sportruimtes geven traffic en interactie, en dat biedt onze huurders veel voordelen. Door het creëren van een ‘sociaal hart’ zal dit gebouw zich op een positieve wijze onderscheiden van het overige aanbod.’

Regus
Regus is een toonaangevende aanbieder van werkplekken wereldwijd. We hebben een uitstekend netwerk van kantoor-, flex- en vergaderruimtes voor bedrijven om in elke stad ter wereld te gebruiken. Het is een wereldwijde infrastructuur die bedrijven op alle mogelijke manieren ondersteunt.

< Alle nieuwsberichten