Riemersma Leasing uit 's-Hertogenbosch lanceert nieuwe site en aangescherpte positionering (2)

Riemersma Leasing lanceert op woensdag 7 juli haar gloednieuwe website. Met deze website presenteert Riemersma ook haar aangescherpte positionering: Riemersma, Matchmakers in Mobiliteit.


Wo 14 Jul 2021

Daarmee maakt het leasebedrijf nog duidelijker dat geen vraag te gek is of Riemersma vindt of ontwikkelt er een lease- of mobiliteitsoplossing voor. Daarbij start alles met de vraag en de wensen van de klant.

Vier Matchmakers
Matchmakers in Mobiliteit is gebaseerd op een viertal Matchmakers. Alles (1) begint met een blanco vel. De vraag staat centraal. Samen met de klant zoekt Riemersma dan naar een oplossing. Daarbij biedt Riemersma al (2) vanaf 2 wielen maatwerk. Dat kan zijn dat er vast een fiets in het leasepakket zit en met vakanties een familiewagen. Riemersma is de ideale partner voor (3) 2 tot 900 wielen. Het bedrijf is actief in het MKB, de Zorg en ook steeds meer ZZP-ers worden geholpen. De laatste matchmaker is de (4) 24/7 Riemersma Service. Klanten en bestuurders kunnen 24/7 bij Riemersma terecht voor een antwoord op hun mobiliteitsvraag. Of voor een oplossing van hun mobiliteitsprobleem.

Flexibiliteit ten top
De Brabantse leasemaatschappij gelooft er in dat met plezier en in alle vrijheid de beste oplossingen ontstaan. Dat kunnen reguliere leaseoplossingen zijn zoals operationeel of financial lease. Maar steeds meer ondernemingen en organisaties zijn op zoek naar flexibiliteit. Omdat tijden veranderen. En mobiliteitsvragen verre van statisch zijn. Steeds vaker ontstaan mengvormen van vaste auto’s of deelauto’s, fietsen of OV-abonnementen, aangevuld met tijdelijke oplossingen. Bij Riemersma kan het allemaal.

Klant 100% centraal
Bij Riemersma staat de klant 100% centraal en niet de bestaande oplossingen. Wat is leidend in het zoeken naar de juiste lease- mobiliteitsoplossing? Is het budget het belangrijkste? Of flexibiliteit? Wil men de gezondheid van de medewerkers stimuleren of gaat de mobiliteitsoplossing bijdragen aan de binding met de organisatie? Moet de oplossing kunnen ademen? Oftewel moet het wagenpark snel en gemakkelijk kunnen groeien of krimpen of wil de klant zekerheid? Riemersma luistert goed en gaat dan aan het werk om maatwerk te leveren. Echt maatwerk dat naadloos aansluit.

Riemersma Leasing, Matchmakers in Mobiliteit
Riemersma Leasing is nu bijna 15 jaar actief vanuit ’s-Hertogenbosch. In die jaren is het bedrijf uitgegroeid tot één van de meest flexibele leasemaatschappijen van Nederland. Zo introduceerde Riemersma als één van de eersten de deelauto en waren ze er vroeg bij om ook e-bikes beschikbaar te stellen voor haar klanten. Een aantal jaren geleden maakte het bedrijf furore door ook vliegtuigen aan te bieden. Dat doen ze overigens nog steeds, als klanten dat wensen. Als je jezelf de titel geeft Matchmaker in Mobiliteit, moet je dat ook waarmaken. En dat doen ze elke dag weer. Riemersma heeft 13.684 wielen in beheer voor zo’n 809  klanten in heel Nederland.

Lees meer over Riemersma Leasing en hun nieuwe positionering

< Alle nieuwsberichten