Rüttchen Automotive gaat verder onder naam Louwman

Als onderdeel van de Louwman Dealer Group kan Rüttchen met trots aankondigen dat ze per 1 april 2020 de dienstverlening zullen voortzetten onder de naam Louwman.


Vr 27 Mrt 2020

Daarmee laat Rüttchen zien dat ze onderdeel zijn van een bijzonder familiebedrijf. Louwman Dealer Group behoort met meer dan zeventig vestigingen tot de grootste dealergroepen van Nederland. Het familiebedrijf hecht veel waarde aan haar klanten en wil zo de herkenbaarheid en duidelijkheid voor hen vergroten: door één merknaam te gebruiken.

De definitieve naamswijziging van alle vestigingen van Rüttchen, die sinds 2016 tot de Louwman Dealer Group behoren, is gedreven door de strategie om alle dealerbedrijven binnen de Louwman Dealer Group vanuit de merknaam Louwman te laten opereren.

Wat betekent dit?
Per 1 april kan Rüttchen als onderdeel van het grote Louwman netwerk de dienstverlening nog verder verbeteren en vernieuwen. De telefoonnummers, medewerkers en locaties blijven ongewijzigd en daarmee blijft de vertrouwdheid die je van Rüttchen gewend bent, behouden. Echter is het autobedrijf vanaf april online te vinden op louwman.nl in plaats van ruttchen.nl.

Vragen over deze naamswijziging?
Indien je vragen hebt over de naamswijziging kun je direct contact opnemen met één van de vestigingen of contact opnemen met de klantenservice. Dit kan telefonisch op 076-5236181 of per mail via customersupport.mb@louwman.nl

< Alle nieuwsberichten