Samenwerking Solaris Parkpeople en B-Talented

Solaris Parkpeople en B-Talented breiden hun werkveld uit en gaan elkaar versterken in de dienstverlening op personeelsgebied. De samenwerking tussen beide partijen werd op dinsdag 21 mei jongstleden bekrachtigd.


Vr 14 Jun 2019

Solaris Parkpeople werd in 2017 opgericht als personeels-diensten-centrum voor regio de Langstraat. B-Talented, geworteld in Tilburg, biedt HR dienstverlening aan bedrijven.

Solaris Parkmanagement B.V. ontvangt regelmatig de vraag naar een personeels-dienstencentrum waar ondernemers hun vragen kunnen stellen met betrekking tot allerlei personeel gerelateerde zaken. Solaris Parkpeople maakt zich sterk voor krachtige en intensieve samenwerking in de regio en spant zich in om de aangesloten ondernemers optimaal te ontzorgen en bij te staan op HR gebied. Met dit initiatief wordt regionale personeelsmobiliteit mogelijk en streeft Solaris Parkpeople ernaar om gezamenlijk een hogere arbeidsparticipatie en duurzame inzetbaarheid van medewerkers te realiseren. 

De dienstverlening zal door de samenwerking tussen beide partijen de komende periode uitgebreid worden. Voor zowel Solaris Parkpeople als B-Talented betekent dit ook dat zij hun vleugels uitslaan naar een grotere regio.

Bedrijven kunnen bijvoorbeeld een P&O APK laten uitvoeren in de organisatie. Zo wordt exact inzichtelijk gemaakt hoe het HR-beleid georganiseerd is en waar verbeterpunten zitten. Ook kunnen bedrijven ondersteund worden bij het opstellen van maatwerk HR documenten (te denken aan een arbeidsovereenkomst/studiekostenovereenkomst) en HR instrumenten (personeelshandboek, functiebeschrijving).

'Door de samenwerking met B-Talented aan te gaan kunnen wij onze dienstverlening nog verder professionaliseren en breder toegankelijk maken: een mooie stap om ondernemers nog verder te ontzorgen,' aldus François van Son van Solaris Parkpeople.

'Voor B-Talented is dit een uitgelezen mogelijkheid om onze groei in de regio verder vorm te geven. Het vertrouwen dat bedrijven hebben in Solaris gaan we nu combineren met een professionele ondersteuning. Een win-win-win situatie.' Aldus Peggy Bressers van B-Talented.

Solaris Parkpeople en B-Talented kijken uit naar een succesvolle samenwerking.

< Alle nieuwsberichten