Scheepbouwer & van Zon sluit zich aan bij Vermetten

Vermetten | accountants en adviseurs gaat een nieuwe samenwerking aan. Per 1 januari heeft Scheepbouwer & van Zon accountants en adviseurs zich aangesloten bij het Brabantse accountancy- en advieskantoor. Lees hier meer over de aansluiting.


Di 7 Jan 2020

Vermetten | accountants en adviseurs is een full service accountants- en adviesorganisatie voor ondernemers en particulieren in binnen- en buitenland. Bij het kantoor werken zo’n 140 professionals vanuit diverse regiokantoren in Midden- en West-Brabant, waaronder Gilze, Diessen, Made, Oisterwijk, Roosendaal, Tilburg en Waalwijk.  

Scheepbouwer & van Zon
Scheepbouwer & van Zon is een advieskantoor voor mkb-ondernemingen, DGA’s en Vermogende Particulieren. Met een team van professionals worden vanuit de vestigingen in Roosendaal en Eindhoven ondernemers en DGA’s ondersteund in het realiseren van hun financiële toekomstdoelen. De diensten van Scheepbouwer & van Zon worden sinds 1 januari voortgezet onder de naam SvZ Vermetten. De diensten worden verricht vanuit de vestiging aan het Bisschop de Vetplein 10a in Gilze.

Vermetten | accountants en adviseurs
Voor Scheepbouwer & van Zon biedt aansluiting bij Vermetten zowel een verbreding als een verdieping van de dienstverlening. Naast de reguliere diensten op het gebied van accountancy en belastingadvies biedt Vermetten | accountants en adviseurs onder andere audits, corporate finance, juridische dienstverlening, vastgoedadvies, financial planning, hr-advies en estate planning. Tevens is Vermetten aangesloten bij het internationale accountancy- en tax-netwerk TGS Global dat vertegenwoordigd is in vijftig landen wereldwijd.

< Alle nieuwsberichten