Schouten Europe's Mycoprotein Nuggets geselecteerd voor PLMA 2024 New Idea Supermarket

Schouten Europe kondigt met trots haar deelname aan de Private Label Manufacturers Association (PLMA) 2024 aan, gehouden in het Amsterdam RAI Exhibition Center. Op 28 en 29 mei zal Schouten Europe haar innovatieve plantaardige producten presenteren, inclusief haar nieuwe mycoproteïne nuggets, die zijn geselecteerd voor tentoonstelling in de gewaardeerde New Idea Supermarket van de PLMA.


Di 21 Mei 2024

Mycoproteïne producten

Als pionier in de markt van vleesvervangers, werkt Schouten elke dag hard aan het verbeteren van haar assortiment om zo een grote bijdrage te blijven leveren aan de eiwittransitie. Mycoproteïne, afkomstig van een natuurlijke schimmel, is het belangrijkste ingrediënt in de nieuwste producten van Schouten. De Mycoproteïne Nuggets en Blokjes van het bedrijf vertegenwoordigen een belangrijke vooruitgang in duurzame voedselinnovatie en bieden een smaakvol en voedzaam alternatief voor traditionele vleesproducten.

 

Schouten 2-2

 

“We zijn verheugd om onze laatste innovaties te presenteren op de PLMA 2024 beurs”, zegt Arjaan van der Giessen, CCO bij Schouten. “Met onze mycoproteïne producten zetten we een volgende stap op het gebied van duurzame voedselinnovatie. Het feit dat ze zijn geselecteerd voor de New Idea Supermarket geeft aan dat dit ook de organisatie van de beurs zo wordt gezien.’’

 

Bezoekers van de beurs zijn uitgenodigd om Schouten te bezoeken in Hal 7, stand D26, waar men verschillende producten kan proeven. Zowel bestaande relaties als nieuwe relaties zijn van harte welkom om samen nieuwe mogelijkheden te verkennen. 

 

Shouten 3-2

 

Voor meer informatie over Schouten Europe en de innovatieve plantaardige producten, kunt u de website www.schoutenfood.com bezoeken. 

 

 

Eerste Nederlandse partij 

Schouten startte in 1990 als eerste Nederlandse partij met de ontwikkeling van vleesvervangers op basis van plantaardige eiwitten. Het bedrijf vermarkt één van de meest uitgebreide en gevarieerde assortimenten ter wereld en levert haar producten, voornamelijk onder private label, in meer dan 50 landen. Ook ontwikkelt het bedrijf veel producten op basis van klantvraag.

< Alle nieuwsberichten