Scrumble; een jongensdroom is uitgekomen

De Tilburgse vrienden Vincent van Laarhoven, Rico Clark en Luuk de Weijer zijn vanaf jongs af aan bezig met alles dat met computers te maken heeft. Op veertienjarige leeftijd weten de mannen het al; wij gaan ondernemen.


Wo 20 Mei 2020

Dat die droom 9 jaar later werkelijkheid wordt, is voor niemand een verrassing. Na hun studie steken de heren in 2017 de koppen bij elkaar. Vanuit een zolderkamer haalt Scrumble de eerste klant binnen en sindsdien is het bedrijf in een sneltrein gestapt. Anno 2020 heeft Scrumble een mooi kantoor in de binnenstad van Tilburg en is het team nu negen man sterk met elk hun eigen expertise.

Vincent: ‘We kunnen lol trappen en tafelvoetballen alsof iedereen elkaar al jaren kent, maar zodra we met een klant zitten werken we op Champion’s League niveau. Daar geniet ik van.’

Wat doet Scrumble precies?

Elke ondernemer kent zijn of haar niche, werkt op een eigen manier en heeft een unieke organisatie en toegevoegde waarde binnen zijn of haar branche. Samen met hen kunnen we de gaten in de markt opvullen. Veel kansen kunnen benut worden met behulp van de juiste maatwerk tools en apps.

Enerzijds zorgen we er door te digitaliseren voor dat papierwerk verleden tijd wordt en dat orders met een minimale foutmarge gepickt worden in een magazijn. Anderzijds klop je bij ons aan als je een nieuw business model hebt gevonden die online te verwezenlijken is. Zolang het onderscheidend en innovatief is kan je ons er ’s nachts voor uit ons bed trekken. We willen de onmisbare schakel zijn jouw digitale succes.

Scrumble werkt niet voor de organisatie, maar samen met de organisatie.

Naast het leveren van hoge kwaliteit software, is het de persoonlijke aandacht dat ons zo uniek maakt. Door onze passie denken we altijd mee met onze klanten waardoor we onderdeel worden van het team van de klant. 

Developer Ramon: ‘Als je Scrumble als buurman zou hebben, dan is het de buurman waar je de hamer van kan lenen en hij tegelijkertijd zegt; ‘weet je wat je moet doen met die kast?’ En dan komt hij met iets heel tofs. Dat kunnen we in principe voor elke ondernemer betekenen.’

< Alle nieuwsberichten