Solaris Parkpeople: Delen is het nieuwe hebben!

Solaris Parkpeople: in- en uitlenen van personeel, een stageplatform en alle vacatures op één plek.


Ma 23 Okt 2017

Sinds 12 september 2017 is de website van Solaris Parkpeople online. Het bijzondere aan deze website is dat het niet alleen een platform is voor stages en vacatures, maar dat ondernemers van De Langstraat nu ook de mogelijkheid krijgen om hun personeel met collega ondernemers uit te wisselen. Ondernemers reageren positief op dit nieuwe initiatief! Solaris Parkpeople zal komende periode nog meer diensten lanceren zoals; een vraagbank voor HRM diensten, een trainingscentrum en collectieve kortingen op de zorgverzekering van uw medewerkers.

Hoe gaat dat onderling uitwisselen (delen) dan in zijn werk?
Diverse ondernemers hebben al hun gratis inloggegevens aangevraagd. Wanneer je bent ingelogd kun je direct zien welke personeelsbehoefte of personeelsaanbod jouw collega ondernemers hebben. Heb je een werknemer tijdelijk ‘over’? Dan kun je je werknemer aanmelden voor het online platform. Dit gebeurt in een beveiligde omgeving. Je dient dit in overleg te doen met je werknemer. Je hoeft alleen een kopie van het ID te uploaden en je bent klaar. De werknemer kan zelf zijn of haar online CV invullen. Bijvoorbeeld door seizoenswerk is een medewerker een paar weken overbodig terwijl hij/zij bij een ander bedrijf prima bruikbaar is. Een win-win-win situatie voor uitlener, inlener en de medewerker zelf!

Heb je even geen vacatures? Geen probleem, je kunt vacatures alvast online opslaan en op inactief zetten. Zo heb je later (met één druk op de knop) de vacature zo zichtbaar gemaakt.

Alle vacatures op een plek?
Alle beschikbare vacatures die bij bedrijven op de bedrijvenparken in de Langstraat op hun websites staan zijn samengebracht op de site van Solaris Parkpeople. Een werkzoekende solliciteert dan direct bij het bedrijf en niet middels een intermediair. Dus als je een baan zoekt in de regio is dit de plek om eens een kijkje te nemen.

Stages?
Ben je student en op zoek naar een stageplaats in de regio? Kijk op de website en maak gebruik van de laatste technieken om jezelf in de picture te zetten bij bedrijven die op zoek zijn. Door middel van ‘swipen’ kun je opdrachten en bedrijven accepteren en zo een leuke stage vinden.

Ben je als werknemer op zoek naar de juiste stagiair voor jouw project? Kijk op de website om met studenten uit de regio in contact te komen!

< Alle nieuwsberichten