Stage Entertainment Nederland en Maison van den Boer vieren 25 jaar samenwerking

25 jaar samenwerking tussen Stage Entertainment Nederland en Maison van den Boer is een prachtige mijlpaal om bij stil te staan.


Do 13 Sep 2018

Op 11 september vierden de theaterproducent en de cateraar dit jubileum met een intiem diner. De avond stond in het teken van de vele musical- en hospitality-hoogtepunten van de afgelopen 25 jaar en ambities voor de toekomst.

25 jaar succesvolle samenwerking
Sinds augustus 1993 hebben Stage Entertainment Nederland en hospitality-partner Maison van den Boer in het AFAS Circustheater in Scheveningen twaalf internationale producties opgezet waarmee miljoenen bezoekers werden getrokken. Dat is een unieke prestatie, dankzij een zeer nauwe samenwerking en partnerschap. Musicalbeleving en gastheerschap versterken elkaar, zodat aan bezoekers van het theater een onvergetelijke avond uit kan worden geboden. Ook voor de zakelijke markt biedt de samenwerking al jarenlang ongekende mogelijkheden. Van exclusieve diners op het toneel van het indrukwekkende AFAS Circustheater tot grote internationale evenementen met duizenden bezoekers, de samenwerking tussen de theaterproducent en de cateraar biedt voor ieder evenement unieke mogelijkheden. Maison van den Boer verzorgt niet alleen de hospitality bij de grote musicalproducties van Stage Entertainment Nederland, maar ook voor andere shows die in het theater te zien zijn, zoals concerten en kindervoorstellingen. Voor iedere voorstelling maakt Maison van den Boer een passend arrangement op maat. De prachtige ligging van het theater maakt het bovendien mogelijk om ook het Scheveningse strand of het grote terras van het theater bij een evenement te betrekken. 

Albert Verlinde, algemeen directeur en producent Stage Entertainment Nederland: 'We streven ernaar om een bezoek aan onze voorstellingen tot een onvergetelijke ervaring te maken voor het publiek. Dat kan alleen als alles klopt. Door het vakmanschap, de creativiteit en het enthousiasme van het team van Maison van den Boer kunnen we ons publiek al 25 jaar die ultieme theaterbeleving bieden. Ik dank Maison van den Boer voor dit waardevolle partnerschap en breng graag een toast uit op een inspirerende, prachtige toekomst samen!'

Noud van den Boer, DGA Koninklijke Van den Boer Groep: '25 jaar geleden tekenden wij het contract voor de samenwerking met Joop van den Ende, in de jaren daarna hebben wij en onze gasten op een fantastische wijze mogen genieten van deze samenwerking. Ook in de huidige en toekomstige periode is het partnerschap tussen de ondernemingen intensief, vruchtbaar en succesvol.'

 

< Alle nieuwsberichten