Station88 verbindt Rabobank en HLB Van Daal als strategisch partner

Een mijlpaal voor Station88, Huis voor Ondernemerschap en Innovatie. Op 23 januari ’18 sluiten De Rabobanken Midden Brabant (Hart van Brabant, Tilburg e.o. en De Langstraat) en HLB Van Daal Adviseurs en Accountants B.V. zich aan als strategisch partner van Station88.


Do 25 Jan 2018

Als partner leveren Rabobank en HLB Van Daal gezamenlijk een fundamentele bijdrage aan de versterking van het ondernemersklimaat in regio Midden Brabant.

Op 23 januari tekenen Wim Bens en Leo Mastenbroek namens de Rabobank en Edwin van Iersel namens HLB Van Daal Adviseurs en Accountants B.V. de eerste strategische partnerschapsovereenkomsten met Station88. Een bijzonder moment stelt Erik de Ridder, wethouder Economie & Arbeidsmarkt van de gemeente Tilburg: 'Deze plek kan alleen tot wasdom komen als het gedragen wordt door partners in de stad en regio die op hun eigen wijze bijdragen aan de ontwikkeling van deze prachtige plek.' Erik de Ridder is net als Henk Kielenstijn van de Gemeente Tilburg bij de plechtigheid aanwezig. Ook Rob Kluyt en Bas Kapitein van Midpoint-Brabant en Esther IJzer van Station88 zijn erbij.

Leo Mastenbroek, directeur Bedrijven bij Rabobank De Langstraat onderkent de kansrijke dynamiek in de Spoorzone: 'Bij Station88 gaan (startende-) ondernemers elkaar vinden om van elkaar te leren door te ontwikkelen en te vernieuwen. Het past bij de Rabobank om midden in deze beweging een rol te spelen, een initiatiefrijke rol. Stel je eens voor dat we samen Midden Brabant nog sterker kunnen maken…!' Ook Edwin van Iersel van HLB Van Daal Adviseurs en Accountants B.V kijkt uit naar het partnerschap: 'Together we make it happen! Ook voor start-ups en scale-ups, wij zijn daar waar de business zit. Als ondernemende, maatschappelijk én regionaal betrokken adviseurs werken we graag samen aan groei en ontwikkeling.‘

Met de ondertekening van het strategisch partnerschap door De Rabobanken Midden Brabant (gekoppeld aan het thema Kapitaal & Financiering) en HLB Van Daal Adviseurs en Accountants B.V. (gekoppeld aan het thema accountancy/economische-advisering/fiscaal/juridisch) zijn twee van de zeven strategische posities vervuld. Op het gebied van Business Development, Strategie & Innovatie, HRM & Personeelsbeleid, Marketing, Talent & Kennisontwikkeling en ICT & Digitalisering zijn er diverse gesprekken gaande met strategische partners die ondernemers met groeiambitie kunnen helpen deze te realiseren. Ook zijn daarnaast diverse Business Partners gecontracteerd en zijn ter aanvulling hierop ook nog steeds partners welkom.

< Alle nieuwsberichten