Station88 verwelkomt nieuwe business partner Citymarketing – Make it in Tilburg

Weer een mooie ontwikkeling voor Station88, Huis voor Ondernemerschap en Innovatie. Maandag 18 juni heeft Citymarketing Tilburg zich als business partner verbonden aan Station88 onder de vlag van Make it in Tilburg.


Di 3 Jul 2018

Samen met de andere business partners vormt Citymarketing de basis van de plek waar ondernemers met groeiambitie terecht kunnen met vragen, waar ze informatie vinden en kennis kunnen delen.

Citymarketing Tilburg brengt het positieve vestigingsklimaat van de stad breed onder de aandacht zodat meer mensen kiezen voor Tilburg. Hoe meer mensen weten dat Tilburg een geweldige stad is, des te meer mensen in Tilburg gaan werken, wonen, studeren en recreëren. Met Make it in Tilburg, het merk waarmee Citymarketing het vestigingsklimaat voor bedrijven promoot, is er een directe link met Station88.

Marc Meeuwis, directeur Citymarketing Tilburg: ‘Station88, een prachtig initiatief dat de regio Tilburg echt nodig had, reden genoeg voor Citymarketing Tilburg om dit prachtige initiatief te ondersteunen en samen de groei van de bedrijven in de regio mede mogelijk te maken’.

Zowel Marc Meeuwis, Nicole Severijns, Citymarketeer bedrijven, als Esther IJzer Manager Station88 waren aanwezig bij de ondertekening.

< Alle nieuwsberichten