Station88 verwelkomt nieuwe business Partner IT Support Groep

Vrijdag 6 juli heeft IT Support Groep B.V. uit Tilburg zich als business partner verbonden aan Station88, Huis voor Ondernemerschap en Innovatie. Samen met de andere business partners vormt IT Support Groep B.V. de basis van de plek waar ondernemers met groeiambitie terecht kunnen met vragen, waar ze informatie vinden en kennis kunnen delen.


Do 26 Jul 2018

Joost Merkx, directeur van IT Support Groep B.V. : ‘Bij IT Support Groep vinden we dat iedereen, altijd en overal veilig moet kunnen werken. Dus waarom werken we dan niet vanuit het kloppend Tilburgs hart Station88? Wij geloven dat mobiel werken en persoonlijk contact hand in hand gaan en onlosmakelijk aan elkaar verbonden zijn. De groei van mobiel werken zal verder doorzetten en niet meer weg te denken zijn uit het straatbeeld én het bedrijfsleven. Office 365 speelt hier een grote rol in. Alles met maar één doel: sneller en efficiënter (samen)werken waar en wanneer jij wilt! Dus daarom ook binnenkort vanuit Station88.’

IT Support Groep zorgt voor dé werkplek dat uit onderzoek tot stand komt, waar écht over nagedacht wordt en met een zachte landing wordt geïmplementeerd in de organisatie. Zo geef je iedere werkdag een vliegende start. Waar je ook bent.’

Station88 dé plek in de regio Midden-Brabant waar ondernemers met groeiambitie terecht kunnen met vragen, waar ze informatie vinden en kennis kunnen delen. Samen met haar partners organiseert Station88 activiteiten op het gebied van ondernemersontwikkeling en innovatie, zoals trainingen, workshops, kennissessies en klankbordgroepen. Uitgangspunt hierbij is dat de groeiende ondernemer vooral goed geholpen is door een andere ondernemer of partner met specialistische kennis of ervaringsdeskundigheid, en deze aan elkaar te koppelen.

Station88 is een initiatief van Midpoint-Brabant, Starterslift en de gemeente Tilburg. Daarnaast is Fontys nauw betrokken. Voor meer informatie zie https://station88.nl/.

< Alle nieuwsberichten