Station88 verwelkomt nieuwe Business Partner Retailcoin en Thoughtline

Station88, Huis voor Ondernemerschap en Innovatie heeft Retailcoin en Thoughtline toegevoegd als gezamenlijke Business Partner van Station88. Samen met de andere partners vormen zij de basis van de plek waar ondernemers met groeiambitie terecht kunnen met vragen, waar ze informatie vinden en kennis kunnen delen.


Vr 5 Jul 2019

Wilbert van Gils, Managing director van Retailcoin en Maurice Pels, managing director van Thoughtline over de gezamenlijke samenwerking en het partnership met Station88:‘Thoughtline creëert met passie digitale oplossingen voor bedrijven die net een stapje meer willen zetten. Hiermee zijn ze een ideale partner van Retailcoin (Digital MKB). Retailcoin ontwikkelt een eigentijdse blockchain oplossing voor het belonen van goed gedrag. Deze samenwerking (op locatie in Gebouw 88) maakt dat we dagelijks profiteren van de ondersteuning van Station88. Of het nu gaat om een workshop, een presentatie, een brainstormsessie of dat we gebruik maken van elkaars netwerk. Uit alles blijkt een echte gezamenlijke doelstelling om ultiem te kunnen ondernemen. De vraag om officieel partner te worden van Station88 was ook echt een cadeautje voor Thoughtline en Retailcoin (Digital MKB).’

Station88, Huis voor Ondernemerschap en Innovatie, vormt sinds begin 2018 één van de pijlers in de Spoorzone waar het aanjagen van (nieuwe) economische bedrijvigheid voorop staat. Het doel van Station88 is het bundelen, initiëren en faciliteren van activiteiten in en vanuit Station88 ten behoeve van de economische ontwikkeling in de regio Midden-Brabant. Station88 is de ontmoetingsplek voor ondernemers, marktpartijen en kennisinstellingen, waar men kennis kan delen, informatie kan vinden en terecht kan met vragen. Er worden bijeenkomsten georganiseerd op het gebied van de zeven thema’s van Station88 in de vorm van inspiratiesessies, lezingen, workshops, netwerkbijeenkomsten, ondernemerstafels en ondernemerssafari’s. Uitgangspunt is een bijdrage te leveren aan de bedrijfsdoelstellingen voor starters en groeiende mkb-ondernemers door hulp andere ondernemers of partners met specialistische kennis of ervaring. Hierbij staat steeds de kracht van verbinding en de vertaling naar de dagelijkse praktijk centraal.

Station88 is een initiatief van Midpoint Brabant en de gemeente Tilburg. Daarnaast is Fontys nauw betrokken.

< Alle nieuwsberichten