Taxperience breidt uit met notariaat

Taxperience groeit en zal ook notariële diensten gaan aanbieden; Taxperience Notary Services. Met ingang van 1 januari 2022 kunt u ook met uw notariële vraagstukken bij Taxperience terecht.


Ma 10 Jan 2022

Niet zo’n standaard stap voor een belastingadvieskantoor? Nee, maar het motto zegt dat ook dat ze ‘de niet zo standaard’ speler zijn in hun markt. Dus een notariaat past perfect bij Taxperience. Vanaf 2022 zijn ze u graag van dienst met alle vragen die kunnen spelen op het gebied van (internationaal) ondernemingsrecht, familierecht, estate planning en commercieel vastgoed.

Maak kennis met de nieuwe notaris
Theo de Bie neemt het nieuwe notariële team bestaande uit zeven professionals bij Taxperience onder zijn hoede: “In één keer zowel fiscalisten als juristen aan tafel hebben, ter zake kundige professionals die allemaal vanuit hun eigen expertise naar alle aspecten van een zaak kijken. Efficiënter kan niet.”

De ‘Niet zo standaard’ slogan van Taxperience past Theo de Bie persoonlijk goed: “Mijn klanten hebben mijn 06-nummer en ik bezoek hen ook graag. Dat informele is wellicht niet gebruikelijk in de notariële wereld, maar ik werk zo al 10 jaar samen met Taxperience. Buiten dat ik dat altijd als heel prettig heb ervaren, weten we na al die jaren heel goed wat we aan elkaar hebben. Ons DNA is volledig complementair en onze samenwerking onder de Taxperience vlag is een logische vervolgstap om onze gezamenlijke ambities te bereiken.”

In één keer fiscalisten én juristen aan tafel!
Als ondernemer bent u elke dag van de week in beweging en beweging brengt veranderingen met zich mee, zowel zakelijk als privé. Met een team van (kandidaat-)notarissen, juristen en notarieel medewerkers begeleiden ze u met uw juridisch proces en denken ze met u mee. Het team staat u graag bij en waar nodig én gewenst, werken we samen met andere specialisten, zoals de belastingadviseurs van Taxperience, zodat uw belangen zorgvuldig, optimaal en goed worden behartigd. 

Het team van Taxperience Notary Services vestigt zich begin januari 2022 in het Taxperience hoofdkantoor te ’s-Hertogenbosch. U bent altijd van harte welkom voor een kop koffie!

< Alle nieuwsberichten