The Clever People: 82% van ondernemers wil geen contracten langer dan 3 jaar

Uit onderzoek blijkt* dat veruit de meeste organisaties niet zitten te wachten op langlopende contracten. Onder het juk van de lagere prijs accepteren ze die contracten uiteindelijk toch. Dat is een gemiste kans! Want bij The Clever People betaal je hetzelfde of zelfs minder voor een 3-jarig contract.


Vr 8 Jun 2018

Bovendien maakt The Clever People geen onderscheid tussen kleurenprints of zwart/wit prints en betaal je de eerste maand hetzelfde als de 36e maand. Jaarlijkse prijsindexeringen (tot soms wel 11 procent, maar gemiddeld 5 procent) komen bij hen niet voor en zal je dus ook nooit krijgen. Scheelt al gauw 150 euro op de looptijd.

Tovenaar
Contracten voor printers en copiers zijn vaak erg traditioneel, vol onverwachte ‘verrassingen’ en onzichtbare bepalingen waar je later spijt van kunt krijgen. Op zich is dat niet zo gek. Veel aanbieders in deze sector zijn al decennia op de markt, zijn log georganiseerd met grote organisaties en hebben veel overhead. Dat moet links- of rechtsom betaald worden door de gebruiker. En dat vertaalt zich bijvoorbeeld in prijsindexeringen, hoge bijkomende kosten, dure kleurenprints, betalen voor het maken van scans en langlopende contracten. Om die contracten te ontleden moet je soms bijna een tovenaar zijn.

Bedienmodel en de klant op 1
Door dienstverlening te vereenvoudigen, overbodige schakels te elimineren en echt transparant te zijn, verdwijnen de rookgordijnen van complexe dienstverlening als sneeuw voor de zon. Natuurlijk, The Clever People is een bedrijf dat net als ieder ander bedrijf winst wil maken. Maar dat begint door de klant op nr. 1 te zetten en door zijn wensen voorop te stellen. Bedienmodel noemen ze dat. Zonder ballast en met de flexibiliteit van een klantgerichte organisatie kunnen ze ook zonder magie hun klanten helpen waar ze recht op hebben. Ofwel eenvoudig samengevat: transparante en kortlopende contracten met lage tarieven.

*Marktonderzoeksbureau Multiscope heeft in opdracht van The Clever People onderzoek gedaan naar de grootste kantoorfrustraties onder 1.004 Nederlandse werknemers werkzaam bij bedrijven tussen de 2 en 100 medewerkers en onder 404 functionarissen naar het gebruik van Multifunctional-printers bij bedrijven met 10 tot 200 medewerkers. www.thecleverpeople.nl/toverstafje

< Alle nieuwsberichten